Hétfőn szakmai pódium-beszélgetés a Budaházy-Hunnia-ügyben a Polgári Mulatóban

Hétfőn szakmai pódium-beszélgetés a Budaházy-Hunnia-ügyben a Polgári Mulatóban

Dr. Gaudi-Nagy Tamás alaphíre:

Filmbemutató és pódiumbeszélgetés a másodfokú döntés előtt álló Budaházy-Hunnia büntetőperben: február 5. (hétfő) 19 óra

2018. február 5-én (hétfőn) 19 órától a Nemzeti Jogvédő Szolgálat sajtó-nyilvános szakmai pódium-beszélgetést és vitát szervez neves jogászok, közszereplők, nemzeti értelmiségiek (többek között Varga Domokos György) a Budaházy–Hunnia-ügy egyes védői és vádlottai részvételével a Polgári Mulatóban (1053 Budapest Kossuth Lajos utca 17., www.polgarimulato.hu).

Továbbiak:

https://www.facebook.com/gaudinagytamas/posts/1747919538594327

Megjegyzésem:

Mint ismeretes, Budaházy Györgyöt és 16 társát összesen 125 évnyi fegyházbüntetéssel sújtották olyan justizmord keretében, amely még a nyugati világ legliberálisabb országában sem képzelhető el.

Nálunk igen.

Hírdetés

Ahol Gulyás Márton megsértéséért a Handó Tünde-féle bíróság január 24-i döntése értelmében két kormánypárti médiumnak páratlan összegű, 4,3 millió forintot kell fizetnie a Sándor palota és az Állami Számvevőszék épületét sárga festékkel leszóró figurának.

Őt ugyan első fokon az első vandál festékszórós támadás miatt 300 óra közmunkára ítélték, de február 22-én az őt tárgyaló és tőle rettegő bíróság ebből egyetlen óra közmunkát sem fog megtartani, hanem pénzbüntetés mellett dönt, amit Gulyás röhögve fizet majd ki a 4,3 milliós jutalmából.

Szemben a házi őrizetben lévő, ártatlan Budaházy Györggyel és 16 társával.

Akik szabadságának hiánya minden tisztességes embert iszonnyal és az igaztalanul megvádoltak melletti rokonszenvvel tölt el.

Hála és köszönet Dr. Gaudi-Nagy Tamásnak, a vele együtt a megvádoltakat és aljas módon elítélteket védő kollégáinak, valamint Varga Domokos Györgynek, aki a Püski Kiadó gondozásában megjelent „Abó és Robó” című regényét a justizmord áldozatairól és a nemzeti jogvédőkről írta.

Szabadságot az ártatlanoknak és börtönbe a Handó-féle bírói rendszer gazembereivel!

 

 

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »