Hetekig kínozták rabtársai a pedofilt

Hetekig kínozták rabtársai a pedofilt

Nem járt jól az a pedofíliáért elítélt férfi, akit az egyik Győr-Moson-Sopron megyei fegyintézetben három másik fiatal bűnözővel zártak össze.  Amikor a többiek megtudták, miért ül, elszabadult a cellában pokol.

A Kisalföld cikkéből kiderül: a férfinak papucsot kellett húzni a kezére és négykézláb mászkálni a zárkában, míg a három zárkatárs folyamatosan ütötte. Csomóra kötött nedves törülközővel is verték. Fojtogatták, ráhúzták az ágyneműt, s csak akkor engedték ki, amikor már fuldoklott. 

Hírdetés

Az önbíráskodás tavaly februárban történt. Az önjelölt igazságosztók tevékenységének az vetett véget, hogy a pedofíliáért ülő férfin már látszottak a kínzás jelei. Könnyebb, egyenként nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de azokból olyan sokat, hogy összesen három hétre becsülik a gyógyulás idejét. 

Dr. Gál Katalin ügyészségi szóvivő elmondta: a vádlottakkal szemben aljas indokból, folytatólagosan elkövetett, súlyos testi sértés bűntette, valamint aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emeltek vádat.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »