Hét magyar kézilabdacsapatban is játszott Cynthia, akire holtan találtak Nagymegyeren

Hét magyar kézilabdacsapatban is játszott Cynthia, akire holtan találtak Nagymegyeren

Hét magyar kézilabdacsapatban is játszott Cynthia, akire holtan találtak Nagymegyeren Mészáros Richárd2024. 07. 22., h – 13:06

A 31 éves Simsik Cynthiára hétfőre virradó éjszaka találtak egy nagymegyeri családi házban.

Amint arról korábban beszámoltunk, vasárnapról hétfőre virradó éjszaka holtan találtak egy napok óta eltűntként keresett nőt egy nagymegyeri családi házban.

Kapcsolódó cikkünk

A holtan talált nő eltűnését múlt hét szerdán jelentették hozzátartozói.

Hírdetés

A rendőrség közlése szerint vasárnapról hétfőre virradó éjszaka egy nő holttestét találták meg egy nagymegyeri családi házban. Mint kiderült, az érintett személy eltűnését múlt hét szerdán jelentették hozzátartozói.

Az ügyet a Dunaszerdahelyi Járási Igazgatóság nyomozója vette át. A helyszínelést és az ügy dokumentálását követően, a jogi minősítés meghatározásához boncolást rendelt el.

Hogy a nő milyen körülmények között vesztette életét, valamint azt, hogy a halálát milyen események előzték meg, vizsgálják. Bővebb tájékoztatást azután ígértek, hogy azt a nyomozás állása is lehetővé teszi.

A trnavak.sk információi szerint az elhunyt a 31 éves Simsik Cynthia, akinek eltűnését a rendőrségen múlt hét szerdán jelentették hozzátartozói.

A fiatal nő halálhírét előbb az NB1/B mert nem csak a nagyok számítanak Facebook-oldal, később pedig a DVSC kézilabdacsapat is megerősítette.

A jobbszélső Párkányban kezdett el kézilabdázni, de mivel csak felnőtt csapata volt a városnak, így fiatalként nagyon kevés játéklehetőséghez jutott. Így került tanulmányain keresztül Budapestre és a Szent István SE Építőkbe. Innen szúrta ki a DVSC, később pedig a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a Komárom színeiben is játszott. 371 mérkőzésen összesen 1730 gólt dobott Magyarországon – írja a 24.hu.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »