Hernádi Judit elárulta, miért hagyta ott az RTL Klubot

Hernádi Judit elárulta, miért hagyta ott az RTL Klubot

Hernádi Judit, amióta kiszállt a Heti hetesből, színházi feladataira koncentrál, amiből van bőven. Ám a szakma helyzete a mai napig aggasztja – derül ki a Blikknek adott interjúból.

„Elég volt. Ráadásul bekerült egy folyamatosan lefelé menő ágba. Szeretem tudni kimondani, hogy vége. Már előbb is tudtam, hogy ez lesz, de amikor átkerült a műsor egy kevésbé nézett csatornára, bekerült egy szekrénybe, azt már nagyon nem szerettem.

Hírdetés

Ez a fajta meghajlás, mint látjuk, az RTL Klubnak sem jött be. Gyengébb a nézettség, mégis meghagyták, csak úgy maguknak, mutatva, hogy van sajtószabadság, amikor nincs. Én nem ilyen típus vagyok, nem tudom elkenni a dolgokat” – nyilatkozza a „szakítás” okairól Hernádi Judit a Blikknek.

Arra a kérdésre, hogy nem hiányzik-e a műsor, így válaszol: „Borzasztóan szeretem őket, a kollégákat, akikkel évekig együtt csináltuk, de nem hiányzik. Úgy érzem, ez már nem ugyanaz, a lényege elveszett, már nem vezet sehova. Már csak egy szórakoztató műsor. Amiről nem ők tehetnek.”

A színésznő a műsor 1999-es indulása óta állandó szereplő a humor nagyágyúinak csúfolt társaságban.


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »