Henriettát már körözték, de azért még volt ideje leütni egy ellenőrt

Henriettát már körözték, de azért még volt ideje leütni egy ellenőrt

Nem volt jegye, a lakcímét nem akarta megadni, majd az ellenőrt is megütötte, ezután derült ki, hogy elfogatóparancs is érvényben van ellene, mivel nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését – derül ki a police.hu beszámolójából.

Egy ellenőr tett bejelentést vasárnap délelőtt arról, hogy Debrecenben, a Mikepércsi úton lévő buszmegállóban egy nő megütötte. A rendőrök megállapították, hogy az ellenőrök leszállították a buszról a 22 éves nőt, mivel nem volt érvényes jegye, majd szóváltásba keveredett a férfiakkal, mert nem volt hajlandó megadni a lakcímét. A vita hevében a helyi lakos megütötte az egyik ellenőrt, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Hírdetés

A járőrök K. Henriettát elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és megállapították róla, hogy elfogatóparancs van érvényben ellene, mert nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését, ezért átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A Debreceni Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a gyanúsított ellen.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »