Helyesen cselekszik Magyarország egy német alkotmányjogász szerint

Helyesen cselekszik Magyarország egy német alkotmányjogász szerint

Magyarország helyesen cselekszik, hogy visszaszorítja Soros György befolyását, az általa működtetett szervezetek ugyanis veszélyt jelentenek a nemzetállamokra – ezt egy német alkotmányjogász mondta az M1-nek a Stop Soros törvénycsomagról. Arról is beszélt, hogy az illegális bevándorlás szervezése Németországban is bűncselekménynek számít, csak ott az erre vonatkozó törvényt nem veszik figyelembe – közölte az M1 Híradója.

„Én Magyarország mellett állok” – jelentette ki az M1-nek Karl Albrecht Schachtschneider. A neves német alkotmányjogász a Stop Soros törvénycsomagot példaértékűnek tartja. Azt mondta, Németországban is létezik törvény, amely tiltja az illegális bevándorlás támogatását, csakhogy nem veszik figyelembe.

A Soros György által működtetett szervezetekről úgy vélekedett, veszélyt jelentenek a nemzetállamokra, ezért Magyarország helyesen teszi, hogy megvonja tőlük a támogatást.

Hírdetés

A jogász arról is beszélt, Magyarország és Orbán Viktor helyesen cselekedett, amikor a kerítés megépítésével megvédte a külső határait. Szerinte Németországnak is ezt kellett volna tennie. Úgy fogalmazott, Magyarország arra törekszik, hogy megőrizze nemzeti sajátosságait, ezzel szemben Németországot az iszlamizálódás és egy multikulturális országgá való átalakulás veszélye fenyegeti.

forrás: M1 Híradó / hirado.hu

The post Helyesen cselekszik Magyarország egy német alkotmányjogász szerint appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »