Heller: Ki vannak éhezve a nőkre

Heller: Ki vannak éhezve a nőkre

Nem vette napirendre az EP nőjogi bizottsága a kölni tömeges erőszak ügyét. Heller Ágnes szerint erőszak nem történt szilveszterkor, csak molesztálás.

Nem történt nemi erőszak Kölnben Szilveszterkor – Heller Ágnes szerint. A filozófus az ATV Szabad szemmel című műsorában fejtette ki a véleményét a Németországban elkövetett nők elleni csoportos támadásokkal kapcsolatban. Azt mondta, a menekülteket meg lehet érteni, ha ki vannak éhezve a nőkre.

Hírdetés

„Én megkérdeztem kortársaimat, hogy jól emlékszem-e, minden kortársam azt mondta, hogy igenis molesztálásban volt része. Abban az időben fiatal emberek jöttek haza a háborúból, ki voltak éhezve a nőkre. Ezek is ki vannak éhezve a nőkre. Mert ez a sok fiatalember mit csináljon? Kurvákhoz menni nincs pénz, különben német nő nem fekszik le vele” – fogalmazott a filozófus.

Morvai megalázónak tartja Heller nyilatkozatát

Megalázónak tartja Morvai Krisztina Heller Ágnes nyilatkozatát a kölni szilveszteri esettel kapcsolatban. Az EP-képviselő azt mondta, ugyanúgy elbagatellizálja az ügyet, ahogy az Európai Parlament nőjogi bizottsága tette, amely hétfőn nem vette napirendre a témát. Amikor Morvai Krisztina kérdőre vonta az ügyben a bizottságot, akkor rasszistának nevezték.

„Én azt fogom ajánlani egyébként a német nőknek, hogy alakítsanak ugyanolyan civil jogász bizottságot, mint amilyet mi alakítottunk Magyarországon 2006 őszén, amikor úgy tűnt, hogy szintén bagatellizálni akarták a történteket vagy meg nem történtként beállítani, vagy hát olyan megalázó módon beállítani, ahogy tegnap tette Heller Ágnes professzor asszony, aki azt mondta, hogy hát ez egy természetes dolog, hogy nőket fogdosnak, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. Ha a hatóságok, ki tudja, milyen okból, valószínűleg a politikai korrektség okán, nem lépnek fel azzal a határozottsággal, amit egyébként maguk az európai normák és a nemzetközi egyezségek előírnak. Ezeket az eseteket alaposan ki kell vizsgálni, az elkövetőket szigorúan meg kell büntetni, és a sértetteket kártérítésben kell részesíteni, pszichológiai melléjük állásban, tanácsadással, satöbbi, és egyértelművé kell tenni kifelé, hogy ez a magatartás tűrhetetlen” – nyilatkozta a jobbikos EP-képviselő.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »