Heller Ágnes újra a színpadon

Heller Ágnes újra a színpadon

A baloldali Vénusz szerint Orbán faji alapon kormányoz, mert csak a magyarokhoz szól. Ettől a perctől kezdve nyugodtan tegyünk egyenlőségjelet Heller Ágnes baloldali filozófiája és Hitler nemzeti szocializmusa közé. Mindkettő a faji hovatartozásról elmélkedik, valamint mindkettő kacérkodott a szélsőjobbal.

Heller Ágnes telesírta a francia, macronista sajtót régi SZDSZ-es tirádákkal. Ám az interjú egy adott pontján elég durva náci szöveget húzott elő, elkezdte önhatalmúlag, faji alapon kategorizálni a Magyarországon élőket.

A filozófus a Liberationnak azt mondta:

Ilyen típusú kijelentés, mely a faji alapú megkülönböztetést állította a fókuszba, legutóbb Adolf Hitler száját hagyta el. A fajelmélet náci találmány, amelyet Heller relativizál. (Itthon Szálasi Ferenc is próbálkozott ezzel a felosztással, sőt a kommunisták is, mondjuk ők a fajt már osztályoknak nevezték, de a lényegen ez nem változtatott.)

Orbán Viktor egyébként nem szokott faji alapú különbséget tenni magyarok és magyarok között, de többek között

a romák nem segélyen, tehát más adófizetők pénzén tengődő, magatehetetlen kisebbség (…), hanem olyan magyar állampolgárokról beszélünk, akiknek élhető jövőt, lehetőséget tudunk adni itt, a szülőföldjükön.

Hírdetés

“A magyar kormány, ahogyan eddig, úgy a jövőben is teljesíti minden kötelességét a magyarországi zsidó közösség tagjai felé. A zsidó közösség is a kormány védelme alatt áll, ami azt jelenti, hogy zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben.”

“A magyarországi németek szenvedéstörténete emlékeztessen minket arra, hogy az ember elidegeníthetetlen joga ott élni, ahová született. (…) Adjon a Jóisten elegendő kitartást és türelmet, hogy Európát megvédjük és megtartsuk. És adjon elegendő erőt, hogy a szülőföldön maradás jogát Európán kívül is érvényesíteni tudjuk

Magyarországon Heller Ágnesen és a Jobbikon kívül (akivel szorgalmazta a baloldal összefogását) senki nem beszélt faji alapú kormányzásról. Hosszú idő óta Heller Ágnes tesz különbséget magyarok és magyarok között, mégpedig faji alapon!

Oláh Gellért – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »