Heller Ágnes szerint nem volt nemi erőszak Kölnben

Heller Ágnes szerint nem volt nemi erőszak Kölnben

Emlékszünk, a filozófus asszony szerint 2006-ban Budapesten nem lőttek bele a tömegbe, most azzal állt elő, hogy Kölnben pedig nem volt nemi erőszak. Pedig a tények szerint legalább három esetben tettek ilyen feljelentést, és több száz molesztálás miatt. Ugyanakkor nem árt tudni, hogy a német törvények szerint már a nemi szervek erőszakos fogdosása is nemi erőszaknak számít. Egyébként a kicsit későn ébredő német feministák is „nemi erőszakról” beszélnek a tegnapi közleményükben.

Az ATV műsorából azt is megtudtuk, hogy Heller Ágnest tinédzser korában sokszor molesztálták a buszon, villamoson, mert az, mint mondta, „akkor szokás volt.”

Hírdetés

Forrás: Világfigyelő/Titkolt hírek/SVPSZ. A fotót a Titkolt Hírekről vettük át.

sokkaljobb-kommentár: Kölnben az ezerfősre becsült elkövetők általi erőszak a Dóm (Európa egyik szimbóluma!) és a vasútállomás közötti téren történt. Nemrégiben azzal borzolták a már korábban odaérkezett emigránsok a kölni németeket, hogy a Dóm közelében nagyobb mecsetet építenek, mint amekkora a Dóm. Nemcsak Kölnben történt erőszak, hanem több német városban is, de a hír sajtóban történő megjelenését letiltották, négy napig csend volt róla. Több, a német hölgyektől elrabolt mobiltelefon is a migránsok szállásán került elő. De hol voltak a téren a hölgyek társaságában lévő német férfiak? A legnagyobb közösségi oldalon ez is szóba kerül, és Heller Ágnes is megkapja a magáét!


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »