Helikopterrel utazott Mallorcára a lábadozó Michael Schumacher

Helikopterrel utazott Mallorcára a lábadozó Michael Schumacher

Német lapértesülések szerint új, mallorcai nyaralójában ünnepelhette 50. születésnapját Michael Schumacher.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok 2013-as síbalesete óta eltűnt a nyilvánosság elől, a családja nem ad ki információt az álllapotáról, így csak a német bulvárlapok reppentenek fel időnként egy-egy hírt a német sportlegendáról. Ezúttal a Bunte magazin írt arról, hogy Schumacher és családja a tavaly nyáron Mallorca szigetén vásárolt nyaralójában töltötte az év végi ünnepeket, sőt január 3-án a pilóta 50. születésnapját is.

A lap szerint egy speciálisan betegszállításra kialakított Bell 429 Global Ranger helikopter december 20-án 8.41-kor szállt fel a Schumacher család svájci birtokáról, a franciaországi Pamiersben leszállt tankolni, majd 14.35-kor landolt a mallorcai Port d’Andratx-ban lévő villa parkjában.

Hírdetés

A tengerre néző, 15 ezer négyzetméteres, nagyjából 30 millió eurót érő ingatlant még tavaly júliusban vásárolta a család, de akkor cáfolták, hogy a mediterrán környezetben folytatnák Schumacher gyógykezelését és rehabilitációját.

Egy a lapnak nyilatkozó helybeli szerint az ápolók maszkot viselnek, nehogy fertőzés érje az exvilágbajnokot. A feleségét, Corinnát, valamint gyermekeit, Ginát és Micket többször is látták a kis település éttermeiben, sőt a születésnapra állítólag a két gyerek egy közeli olasz étteremből hozta a pizzát. A Bunte szerint látták Michael Schumachert is a villa teraszán egy sötétbarna takaróban levegőzni.

Schumacher felesége az év elején csak ennyit mondott róla: „Biztosak lehetnek abban, hogy jó kezekben van, és mindent megteszünk, amivel segíteni tudunk neki.”


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »