Hegedűs Lorántné a lelepleződött bolsevik tévés módszerekről: "nem lehet visszamenni a hetvenes évekbe"

Hegedűs Lorántné a lelepleződött bolsevik tévés módszerekről: "nem lehet visszamenni a hetvenes évekbe"

A szabad vélemény nézőkhöz való eljutásának akadályozása ellen emelte fel a szavát mai sajtótájékoztatóján a Jobbik újdonsült alelnöke. Nem, nem annak kapcsán, hogy lelepleződött, milyen módszerekkel és célokra használta fel a pártvezetés az N1TV-t.

Nem azért, hogy az N1-nek – Kisberk Szabolcs korábbi főszerkesztő elmondása szerint – megszabják, "kit nem lehet meghívni egy műsorba, és kiadják, hogy kit kell lejáratni."

Egészen pontosan

  • kitiltották a radikálisokat, akik nem tetszettek a Jobbik épp aktuális vezetésének, például Toroczkai Lászlót,
  • egy ’56-os hőst, Pongrátz Andrást kellett volna lejáratniuk mocskos módszerekkel azért, mert a Mi Hazánk Mozgalomhoz csatlakozott.
  • Többet nem akart elmondani Kisberk, arra hivatkozva, hogy a Jobbik mindenki ellen pert indít. Annyit azonban még hozzátett:

    olyan mértékű becstelenséget, mint ami a tisztújítási kampányban folyt, én még nem láttam ilyen testközelből.

    Hírdetés

    És akkor jön ma Hegedűs Lorántné, és sajtótájékoztatót tart Sajtószabadság – vissza a 70-es évekbe címmel. Érthető módon az nem tetszik nekik, hogy a Fidesz visszafoglalta a HírTV-t, és így nem tudnak majd Kálmán Olgánál bájologni, ahogy tette a legmesszemenőbb odaadással a hőn szeretett korábbi vezérük, akinek útján most már Simicska nélkül is viszi tovább a jobb sorsra érdemes pártot a tehetetlenségi, vagy inkább tehetségtelenségi erő, valamint a feladott elvek hiánya.

    Persze hogy nem egészséges, hogy lassan a Fideszé a teljes médiapiac, de hogy pont annak a pártnak az alelnöke beszél ennek kapcsán hetvenes évekről, mely párt a fenti médiapolitikát gyakorolja, ráadásul egy nappal az után, hogy ez kiderült… az legalább olyan jó stratégiai érzékre vall, mint az Európai Néppártba való bejelentkezés.

    Alább tekinthető meg a sajtótájékoztató videója, egy kis ízelítő, ismételjük, nem a Jobbikról szól, bármiféle hasonlóság csakis a véletlen műve lehet:

  • Nem szép dolog kiirtani az ellenvéleményt.
  • Nem lehet visszamenni a hetvenes évekbe.
  • A fideszesek nem tudják, és nem is akarják megvédeni a saját véleményüket, ezért van az, hogy mindinkább arra törekednek, hogy egyszínűvé, egysíkúvá, egybitessé butítsák a jelenlegi médiapiacot.
  • Az egykori SZDSZ-es holdudvar által képviselt liberális véleményterror utódjaként most épül ki a fideszes véleményterror. Az SZDSZ legjobb tanítványa maga Orbán Viktor, aki szerint a média egy fajta kollektív tudatmódosító szer, és így is próbálja használni. Bolsevik hagyomány, amit ő képvisel, a másfajta gondolkozás megsemmisítése.
  • "Mi, a Jobbik utolsó csepp vérünkig küzdeni fogunk azért, hogy Magyarországon a szabad vélemény eljuthasson minden létező maradék csatornán is az emberekhez"….
  • (Kuruc.info)


    Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »