Heffner Attila: Maccabi…

Szeretném tudni / alul idézem /, hogy mit jelent az, hogy pld. „9.000 ZSIDÓ sportoló méri össze a tudását”? MACCABI… HM… Ez egy vallás? Vallásos sportolók versengenek? Vagy itt valami egészen másról szólnak a dolgok? Zsidó származás? Van ilyen? Ezek szerint ez nem egy vallás, hanem egy NÉP? Melyik ország népe? Melyik nemzet állampolgára? Magyar állampolgár, akinek zsidó a vallása?

Vagy valami egészen másról szól ez a történet? Pld. NEMZETEK feletti, ” FÜGGETLEN

Vagy esetleg izraeli állampolgár, s ez egy izraeli – mini nemzeti olimpia? Akkor miért nem így hívják? S miért MAGYARORSZÁGON van megtartva? Sok itt a nyitott kérdés…

Alul idézem a Wikipédiából, hogy állítólag 1929 – ben „IZRAEL KÉPVISELŐJE” találta ki az egészet. Igen ám, de az a bibi, hogy 1929 -ben még nem volt olyan hogy ” IZRAEL ÁLLAM”, így annak képviselője sem lehetett Josef Jekutiel úr. Tehát akkor most ez mégis egy sima vallási sportverseny? Kirekesztenek más vallásos meggyőződésű sportolókat / buddistákat, keresztényeket / belőle?

Hírdetés

A mostani – 2019-es budapesti MACCABIN – az egyértelműen illegitim MAGYARORSZÁG nevű magánállamban – ezen az adóbefizetéseinkből finanszírozott versenyen tehát csak zsidó vallású, vagy etnikailag zsidó származású sportolók indulhatnak??? Magyar származású – magyar katolikus, vagy református vallású sportoló az nem való ide? Cigányok, szerbek, románok, ukránok, vagy eszkimók sem? Hogyan tudom azt bizonyítani, hogy én zsidó vallású, vagy származású vagyok? S azt hogyan tudják bizonyítani, hogy NEM? Vért vesznek a versenyzőktől?

Ezek szerint ez a verseny egy kirekesztő, rasszista esemény, mely vallási, etnikai alapon megkülönböztet embereket, s így számomra kihagyós! Utálom a kirekesztést!

Számomra az OLIMPIA, az nem vallási nézetekről szól, hanem különböző NEMZETEK lányainak és fiainak becsületes és sportszerű versenyéről… Ez a dolog / ZSIDÓ OLIMPIA / viszont IZRAEL ÁLLAM rendezvénye – saját diktatórikus politikai és vallási sportversenye csak zsidóknak, egy teljesen más nemzet országában, melynek költségeit a magyar adófizetők fizetik!

Mindezen évezredes nemes OLÜMPUSI elvek vannak itt eltiporva, ez maga a fasizmus! Ez maga a kirekesztés! Engem és gyermekeimet rekesztenek ki belőle, de velem fizettetik a számlát! Hol vannak ilyenkor a jogvédő szervezetek, aktivisták?

És akkor csodálkozunk hogy anomáliák vannak, viharok, földrengések? AZ ELEMI MINŐSÉGEKNEK hányingerük van ettől az egésztől…

facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »