Héberül köszöntötték a határozataikra fittyet hányó Izraelt a leghűségesebb ENSZ-diplomaták – Budáról is

Héberül köszöntötték a határozataikra fittyet hányó Izraelt a leghűségesebb ENSZ-diplomaták – Budáról is

Ma van a zsidó új év első napja. Reméljük, hogy a magyarországi vezető politikusok, pártelnökök már eleget tettek szent kötelességüknek, s mindannyian boldog új évet kívántak a hazai és a nagyvilág zsidóságának, amiképpen ők is minden évben áldott karácsonyt szoktak kívánni a keresztény magyar nemzetnek. (Egy részük már valóban megtette – a szerk.) Az izraeli ENSZ-küldöttség még videót is készített, amelyen a zsidó állam legkitartóbb barátai kívánnak egyenként, de egyesek kórusban is boldog új esztendőt a Közel-Kelet egyetlen, békeszerető és békét teremteni kívánó demokratikus államának. Nagy boldogsággal tölt el bennünket, hogy a zsidó állam legjobb tizennégy baráti országa között Magyarországot is köszönthetjük – a Dáni Dánon izraeli ENSZ-nagykövet Fb-oldalán közzétett videó alapján.


Bogyay Katalin Budáról kíván boldog új évet a világ intézőinek

A zsidó új év alkalmából az egyes országok ENSZ-nagykövetei és küldöttségei részéről elhangzott jókívánságokat megörökítő videót a Likud párton belül még Netanjáhutól is jobbra álló, a zsidó településeket, telepeseket tevékenyen támogató Dáni Dánon, Izrael ENSZ-nagykövete, az ENSZ-közgyűlés alelnöke (!) konferálta és szerkesztette, majd tette ki a Facebook-oldalára.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDanonDanny%2Fvideos%2F1575761869113712%2F&width=480&show_text=false&height=269&appId

Dáni Dánon igazi békeszerető és béketeremtő politikus, diplomata. Ifjú korában a szélsőségesen rasszista Béjtár Ifjúsági Mozgalom egyik vezetője, majd a Béjtár Világszervezetének vezetője, később a Zsidó Ügynökség és a Cionista Világszervezet igazgatósági tagja. Dánon rendszeresen járja a megszállt területeken levő, a nemzetközi joggal és az ENSZ-határozatokkal (!) ellentétes zsidó településeket, s az ott lakó kolonialistákat további építkezésekre, földrablásra ösztökéli. Ez az ember, Dáni Dánon, vezeti le alelnökként az ENSZ egyes üléseit.

Hírdetés

Ha megnézzük az izraeli ENSZ-küldöttség készítette videót, azt látjuk, hogy egymás után szólalnak meg és kívánnak boldog új évet az Izraellel igazán baráti országok ENSZ-nagykövetei. Sőt, Ausztria és Szingapúr esetében kórusban a teljes küldöttség mondja a köszöntőt, miközben a kép bal alsó sarkában az illető ország zászlója látható. A kenetteljes jókívánságok a manapság első számú szent nyelvnek számító angol nyelven hangzanak el, de mindenki beleszövi megszólalásába a héber „sáná tová!” (jó évet!) és a „sálom, Izrael!” kifejezést is.


A „német” ENSZ-nagykövet „jó és édes esztendőt” kíván

A szélsőséges Dáni Dánon a videó felkonferálójaként elmondja: „Sok barátunk van világszerte, igazi szövetségeseink ők, akik támogatnak minket az ENSZ-ben, s most pedig boldog új évet kívánnak nekünk” (Támogatják Izraelt, hogy továbbra is fittyet hányhasson az ENSZ-határozatoknak, s zsidótelepítéssel, katonai, titkosszolgálati terrorral zavartalanul bevégezhesse azt a népirtást, amelyet 1948-ban több mint egymillió ember elűzésével elkezdett – H. J.)

Nézzük, hogy nagyjából a megszólalások sorrendjében a 193 ENSZ-tagállam közül kik Izrael „legjobb barátai, igazi szövetségesei, akik támogatják Izraelt az ENSZ-ben”: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Magyarország, Albánia, India, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Ruanda, Mexikó, Nagy-Britannia, Észtország, Togo és Szingapúr.

Megjegyezzük, hogy hazánk ENSZ-nagykövete, Bogyay Katalin a videó készítése idején nem tartózkodhatott New Yorkban, mert szívből jövő új évi üdvözletét valahol a Várnegyedben, valószínűleg a Sándor-palota erkélyén rögzítették.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »