Héber gyász: Toroczkai „poroltós barátja” is bejutott az Európai Parlamentbe

Emlékezetes, a Neokohn nevű zsidó portál a kampányban szinte heti szinten szemlézte a Mi Hazánk híreit, és rettegett az "antiszemitizmustól". A választás véget ért, de itt az újabb – számukra – elszomorító esemény.

Emlékezetes, Grzegorz Braun lengyel képviselő tűzoltó készülékkel oltotta el a hanuka alkalmából a lengyel parlamentben meggyújtott hanukia  gyertyáit. Erről akkor be is számoltunk, a Neokohn pedig a következő módon írt róla: Idióta: Toroczkai lengyel náci barátja poroltóval esett neki egy menórának.

Szégyen, hogy egy zsidó portál nem tudja, mi a különbség a menóra és a hanukia között, de segítünk nekik, hadd tudják meg ezt a "náciktól":

Hírdetés

Ma reggel meg is fújták a vészsófárt, ugyanis kiderült, hogy a Lengyel Korona Szövetségének (KKP) jelenlegi elnöke is bejutott az Európai Parlamentbe.

– A múlt héten Braun, a párt egyik vezetője egy olyan kampányvideót tett közzé, amely kirívóan antiszemita tartalmakat tartalmazott. A KKP vezetői gyakran vádolják politikai ellenfeleiket azzal, hogy a zsidók és Izrael érdekeit szolgálják. A gázai háború kezdete óta a párt képviselői fokozták az Izrael és a zsidók elleni támadásaikat, többször vádolták Izraelt azzal, hogy népirtást követ el a palesztinok ellen, és felszólítottak az izraeli nagykövet kiutasítására Lengyelországból – írja a zsidó portál (ebben a cikkükben is "hanukai menórát" emlegetve).

De hol itt a hazugság? Nem követ el népirtást Izrael a palesztinok ellen? De. Egyébként ezzel az eredménnyel a KKP a harmadik legnagyobb párt lett Lengyelországban a kormánypárt és a fő ellenzéki párt, a Jog és Igazságosság után. Gratulálunk!

Henney Viktor – Kuruc.info

Korábban írtuk: A hanukia után az ukrán zászlót is elintézte a derék lengyel képviselő


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »