Házkutatást tartottak a Mexikóban nyaraló Lajcsinál

A zenész ügyvédje megerősítette a rendőrségi akció tényét.

A Blikk azt írja, a rendőrség órákig várakozott Galambos Lajos többhektáros, boldogasszonypusztai birtokának kapujában, mígnem beengedte a nagyjából tízfős csoportot a zenész mindenese. A hatóság emberei nemcsak a birtokot ellenőrizték, hanem azt is, hogy Lajcsi és családja valóban külföldön tartózkodik-e. A házkutatás tényét a zenész ügyvédje, Fröhlich Krisztián megerősítette a Blikknek.

A bulvárportál egy képet is közölt a mexikói tengerparton tartózkodó Lajcsiról, amelyet egyik barátja készített. A neve elhallgatását kérő ismerős azt is elmondta, a zenész naphosszat csak sétálgat a parton és elmélkedik, állítása szerint szinte nincs egy nyugodt pillanata sem.

Ismeretes, Galambos Lajost és feleségét, Boglárkát, valamint egy munkatársukat tavaly szeptemberben fogták el, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket lopás és vesztegetés gyanúja miatt. A hatóságok és a szolgáltatók szakemberei ugyanis illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak a zenész tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. telephelyén, Boldogasszonypusztán, valamint a szintén hozzá köthető tatai Boglárka apartmanparkban. A kárt 30 millió forintra becsülték. Lajcsi felesége október 2-án, Lajcsi és társa januárban szabadulhatott.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »