Házat vett Komáromban, nem várt ajándékot kapott mellé

Házat vett Komáromban, nem várt ajándékot kapott mellé

A férfi egy hónapja vásárolt házat Komáromban. Az ingatlan előtt egy jármű is várta, amelyről később kiderült, több mint egy éve parkol ott.

Hegedűs Peter közel egy hónapja vásárolt egy házat Komáromban. Az ingatlan előtt azonban egy nem várt, kellemetlen ajándék is várta, egy több mint egy éve mozdulatlanul parkoló jármű.

A szomszédok szerint már többször is bejelentették az utcában parkoló, elhagyott Opelt, az ügy mégsem haladt előre.

Peter az utcabeliek javaslatára próbát tett arra, hogy megszabaduljon a járműtől, sikertelenül. Az állami rendőrök nem találták meg az autó tulajdonosát, azt azonban sikerült kideríteniük, hogy a zöld Opel környezetvédelmi és műszaki vizsgája két éve lejárt.

Végül a komáromi városi rendőrség a Facebookon bukkant rá a jármű tulajára, aki ígéretet tett, elszállítja a járművet.

„Amennyiben mégse tenné, az ügy a járási hivatal közlekedésügyi főosztályára kerül, onnan pedig vissza a városi hivatalhoz, akik bírságot szabhatnak ki rá”

Hírdetés

– nyilatkozta Tóth Alexander, a városi rendőrség parancsnoka.

Mivel a városi rendőrség listát vezet az ehhez hasonló esetekről, kiderült, hogy ugyanez a jármű korábban, mintegy másfél évvel ezelőtt az egyik komáromi lakótelep utcáján parkolt hosszú ideig.

Meglehet, hogy az autót végül ronccsá nyilvánítják, ahhoz azonban, hogy roncstelepre kerüljön, szintén a jármű tulajdonosának közreműködésére van szükség.

A megoldás az autó nyilvántartásból való kijelentése lenne, a tulajdonosok azonban erre sokszor lusták – fűzte hozzá Tóth.

(noviny.sk)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »