Hazai környezetben játszik Suciu és Moldovan csapata (Labdarúgás, 3. Liga)

Hazai környezetben játszik Suciu és Moldovan csapata (Labdarúgás, 3. Liga)

Sorozatban a második hétvégén is itthon játszanak a háromszéki csapatok a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban. A tizedik fordulóban a Sepsi OSK II. ma 15 órától a Brassói Kids Tâmpa együttesét fogadja a szemerjai stadionban, a Kézdivásárhelyi SE szombaton 15 órától a Székelyudvarhelyi FC ellen lép pályára a Sinkovits Stadionban.

Az előző két találkozón vereséget szenvedő sepsiszentgyörgyi csapat 13 ponttal hatodik, míg a Kids Tâmpa 15 ponttal negyedik a táblázatban. A Sepsi OSK II. és a Cenk alatti gárda korábban kilencszer találkozott a bajnokságban: előbbi ötször,  utóbbi hatszor dia­dalmaskodott. Legutóbb augusztusban a Brassó könnyed győzelmet aratott hazai környezetben (3–0). A piros-fehér mezesek eredményesebb támadójátékkal rendelkeznek, ugyanis kilenc mérkőzésen 19 gólt szereztek, míg Liviu Negoiță alakulata 15 találatot jegyzett. A Kids Tâmpa védelme hatékonyabb, a harmadik legjobb a csoportban, az odavágóban az ellenfelek mindössze nyolcszor találtak a Brassó kapujába, míg a Sepsi OSK II. hálójában 15 gól landolt. A legutóbbi öt mérkőzésén mindössze egy pontot gyűjtő Kézdivásárhelyi SE az alapszakasz első felében 7 pontot, a Székelyudvarhelyi FC pedig 15 pontot szerzett. A csapatok tizenkettedszer találkoznak a pontvadászatban, három döntetlen mellett négyszer a felső-háromszéki és négyszer a Hargita megyei együttes örülhetett. A székelyudvarhelyi gárda augusztusban kiegyenlített küzdelem után győzött hazai pályán (1–0). Lucian Nicolau alakulata támadásban és védekezésben is jobb mutatókkal rendelkezik, mint Călin Moldovan legénysége, így papírforma szerint a szombati összecsapás esélyesének számít.

Hírdetés

A tizedik forduló programja: * ma: Sepsi OSK II.–Brassói Kids Tâmpa (15 óra) * szombat: Zernesti Olimpic–FC Câmpulung Muscel (15 óra), Brassói SR–Viitorul Curița (15 óra), Tatrang–Barcarozsnyói Olimpic (15 óra), Kézdivásárhelyi SE–Székelyudvarhelyi FC (15 óra). (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »