Hazafiak az aberrációval büszkélkedőkkel szemben

Hazafiak az aberrációval büszkélkedőkkel szemben

Az idei Budapest Pride felvonulás sem múlt el a nemzeti ellenállás tiltakozó demonstrációi, akciói nélkül.

A menethez legközelebbi szervezett tüntetés a Szabadság híd pesti hídfőjénél a Fővám téren volt, ahol több – a témában az elmúlt években is együttműködő – nemzeti szervezet és közéleti személy szólalt fel és tiltakozott az elvonuló "pride-olók" ellen.

Az aberrált menet elleni Fővám téri tüntetésen elhangzott beszédek összefoglalója

Ha a YouTube esetleg törölné, akkor itt is megtekinthető:

https://odysee.com/$/embed/fovam_teri_tuntetes_a_pride_2021_ellen/bb340f6e28a3632ab63afa8a37e819528069fe0f?r=8M8hwBoeeNdEM6UcZZKjJrPFWq76CDqb

A deviánsok vonulását a Szabadság híd budai hídfőjénél újabb hazafias ellendemonstráció fogadta, ahol a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Mi Hazánk Ifjai óriási transzparenseken hirdették a normalitás álláspontját.

A HVIM videója a Pride elleni tiltakozásukról

A Döbrentei téren Erzsébet királyné szobránál az életvédők tiltakoztak a mindent elfedő LMBTQ-propaganda ellen. Majd a Tabánba érve a vonulókat az Identitás Generáció frappáns akciója fogadta.

Hírdetés

Az IG akciója Rácz fürdő tetején

Végül az aznapi normalitáspárti demonstrációkat a hívő keresztények által a Deák téren az “Isten szerinti családért” szervezett rendezvény zárta.

Keresztények a Pride ellen 2021

Továbbá volt még egy LMBTQP elleni plakátakció is Budapest utcáin, melyet ismeretlen normalitáspártiak csináltak.

Láthatóan számos tiltakozó demonstráció kísérte az idei köcsögbüszkélkedést, melynek megtartását dr. Gaudi-Nagy Tamás a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, Európa-jogi szakjogász szerint a módosított Alaptörvény és Gyermekvédelmi törvény miatt idén már engedélyezni sem szabadott volna.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás a Hír TV-ben

A Magyar Jelen készített még egy – az emlékezetes Turul TV-s videóhoz hasonló – kiváló tudósítást a Pride résztvevőiről, mely rendkívül jól mutatja, hogy lényegében mentális sérültek gyülekezetéről beszélhetünk.

A Magyar Jelen megkérdezte az elmeroggyantakat

Fontos még megjegyezni, hogy a Gyermekvédelmi törvény alapján kiskorúakat kivinni az ún. Pride-ra megvalósíthatja a Btk. 208. §-ba ütköző “kiskorú veszélyeztetése” törvényi tényállást, amely 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Ennek ellenére több, mint 30 kisgyerekről van fénykép a Hunhír remek cikkében, akiket az agybuggyant szüleik kicipeltek a deviáns magamutogatásra.

(AntiGender nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »