Havasnak megint nagyon nagy volt az arca

Havasnak megint nagyon nagy volt az arca

A PestiSrácok újságírója Pilhál Tamás megkérdezte Havas Tanár urat a frissen kirobbant Jobbikos botrányról.

Az ATV-ből zaklatási ügye miatt kipenderített újságíró véleménye ebben a témában azért volt érdekes, mert Havas a választási kampány kezdetén Vonáról szóló portrékönyvével próbálta megtolni a Jobbik szekerét.

Íme a megdöbbentő válasz:

„(…) Istenem, boccsassa meg Maganak, amit muvel! Hanynom kell! “Zsido asszony!” Hova jutottunk! (…) Kedves “uram”, normalis emberek közt nincs különbség nők között, maga szerencsétlen fogadja el, hogy a sértés alanya mindegy, hogy azték, román, katalán, magyar, zsidó… egyaránt védendő.”

A pökhendi arrogáns stílusba öltöztetett Havas-közhelyparádé a régi, hiszen az újságírói kérdés magára a nőverésre vonatkozott, nem az áldozat vallási hovatartozására, de joggal merül fel a kérdés: ha szerinte minden nő egyaránt védendő, akkor a híradások szerint Szávay által megütött hölgy miért nem?

Ugyanis a nőkkel amúgy sem kesztyűs kézzel bánó (lásd. Mucika) újságíró válaszában konkrétan nem reagált, nem határolódott el sem a tett-től, sem a tettet vélhetően elkövető Jobbikos Szávaytól, sőt személyeskedő válaszában azt sejtette, hogy kitaláció az egész.

Hírdetés

Az elhatárolódás talán azért nem történt meg, mert a botrányos, antiszemita hátterű nőverési ügy a néppártosodni szándékozó Jobbikot érinti?

Azt a pártot, akinek a tévéjében Havas (szerecsenmosdató) Henrik újabban haknizgatni szokott.

Tanár úr üljön le, egyes!

Csépányi Balázs

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »