Hátulról ütötte le a “bátor” cigány az 59 éves asszonyt

Hátulról ütötte le a “bátor” cigány az 59 éves asszonyt

Egy nő bevásárlás után haza indult Mikepércs külterületén 2016. május 10-én 15 óra 30 perc körül, amikor valaki hátulról fejbe verte. A sértett az ütéstől elesett, és pár másodpercre elvesztette az eszméletét, majd amikor magához tért azt vette észre, hogy a nála lévő két bevásárlószatyrot az elkövető elvitte. Az esetről az 59 éves asszony értesítette a rendőrséget.

A Hosszúpályi Rendőrs járőrei a helyszínre mentek, ahol mentőt hívtak a sérült nőhöz, akit kórházba vittek. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, és azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható mikepércsi lakost, akinél házkutatást tartottak. A körzeti megbízottak a 27 éves férfi otthonában megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított élelmiszerek jelentős részét, majd R. Milánt 18 óra 30 perckor elfogták, és előállították a Hosszúpályi Rendőrőrsre.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették a férfit, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

(Police.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »