Hatósági támogatással folytathatja az ámokfutást a kiskunhalasi drogos csillagharcos

Hatósági támogatással folytathatja az ámokfutást a kiskunhalasi drogos csillagharcos

Döbbenetes eset történt Kiskunhalason: egy férfi csillagkapunak nézte a hűtőszekrényeket, ezért egyikből kidobálta az élelmiszereket, majd bemászott, s magára zárta az ajtót. A csillagharcosról először tavaly nyáron számoltunk be, ám az ügyet azóta lezárták, így a drogos azóta is szabadon garázdálkodhat.

A kiskunhalasi férfinak meggyőződése volt, hogy a kivilágított hűtő egy tér-idő kapu, aminek a segítségével hazautazhat. A videófelvételek alapján azonban az utazás meghiúsult. Az egyenruhások elfogták a férfit, aki ellen megszüntették az eljárást, mert kiderült: kóros az elmeállapota.

Hírdetés

A 22 éves illető, aki rendszeresen fogyasztott kristályt (szintetikus kábítószert), korábban egy pékségbe, valamint egy magánházba is betört. A rendőrök végül a nyomozás megszüntetése mellett döntöttek, így az illető megúszta a börtönt. A kiskunhalasi lakosok azonban félnek, mert a csillagharcost gyakran látják az utcán.

– Hallottunk róla, hogy kiengedték. Többször találkoztunk is vele a kollégákkal… A boltban még nem jelent meg, bízunk benne, hogy nem is fog. Most a kukákra specializálódott – mondta egy bolti eladó.

https://tenyek.hu/embed/48336_nem-beszamithato-a-halasi-csillagharcos

(TV2 – Blikk nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »