Határőrizet? Ha a Fidesz képtelen rá, majd a Jobbik megoldja

Határőrizet? Ha a Fidesz képtelen rá, majd a Jobbik megoldja

Hiába jelent be a Fidesz naponta újabb és újabb pótcselekvéseket az illegális migráció ellen, tegnap újabb csúcsot döntött az elfogott határsértők száma, ma pedig egy magyar rendszámú autóban ötven illegális bevándorló holttestére bukkantak – ezekkel a szavakkal reagált a Jobbik a Lázár János által megtartott sajtótájékoztatójára.

Az ellenzék vezető ereje szerint a megcáfolhatatlan tények legfényesebb bizonyítékai az Orbán-kormány tehetetlenségének. Példaként felhozza, hogy a felhúzott drótakadály az adóforintok elpazarlása, a már megépült kerítésrészek mentén pedig – ahogy az AP videófelvételén is látható – épp a kormány hatóságai működnek együtt az illegális bevándorlókkal.

A Jobbik szerint az elmúlt hónapok fideszes ötletbörzéje csak időhúzásra volt jó, napnál világosabb, hogy

Hírdetés

„a Fidesz-kormány nem képes megvédeni a magyar embereket a bevándorlóktól.”

Mivel a Fidesz alkalmatlan az ország biztonságának megóvására, vagyis a kormányzásra, ezért a Jobbik felszólítja: támogassa azt a csomagot, melyet a Jobbik nyújtott be, és „végre valódi megoldást kínál a bevándorlás ellen.”

„Támogassák az Alaptörvény módosítását, hogy a határt a honvédség élőerejével is megvédhessük! Támogassák azokat az indítványainkat, melyek a határt törvénytelenül átlépő személyeket nem a magyar adófizetők forintjaiból fenntartott börtönökbe zárnák, hanem kiutasítanák az országból! A kormány pedig végre egy fontos kérdésben is merjen szembemenni az EU-val: haladéktalanul függessze fel a Dublin III. egyezmény alkalmazását! Ha a Fidesz nemet mond kezdeményezéseinkre, ismét bebizonyosodik: a tehetetlen kormánypárt ahogy eddig, úgy a továbbiakban is csak a bevándorlási probléma elodázásában, nem pedig annak megoldásában érdekelt, mert a bevándorlás kérdését saját korrupciós ügyeinek elfedésére használja fel.”

– zárja kiadványát Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »