Hatan rontottak rá egy fiatal párra Debrecenben

Hatan rontottak rá egy fiatal párra Debrecenben

Vasárnap éjjel a debreceni vasútállomáson hatan támadtak rá egy fiatal párra. Agyba főbe verték őket, a lánynak a képek tanulsága szerint még a haját is kitépték. A megvert fiú édesapja és egy barátja gyereke védelmére kelt és törlesztettek a támadóknak. Most őket is garázdasággal gyanúsítják, de legalább nem kerültek előzetesbe.

Nyolcan verekedtek össze a debreceni vasútállomáson. A rendőrök hat hajdúhadházi lakost vettek őrizetbe – írja a police.hu.

Hírdetés

Vasárnap éjjel férfi arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy Debrecen, Petőfi téri vasútállomás előtt több fiatal verekszik. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy hat fiatal rátámadt egy helyi fiúra és barátnőjére. A támadók ököllel kezdték el ütni a 22 éves fiatalembert, aki emiatt a földre esett, majd ott tovább rugdosták. A garázdák a sértett barátnőjét is bántalmazták és a hajánál fogva a földre rántották. A fiú édesapja, a 44 éves N. Péter és egyik barátja, a 28 éves Sz. Márk a sértettek védelmére keltek és bántalmazták a támadókat, akik később a helyszínről elmenekültek.

A rendőrök példás gyorsasággal azonosították a támadókat. A 23 éves V. Jolánt, a 22 éves R. Ildikót, a 21 éves B. Ferencet, a 21 éves B. Lászlót és társaikat, két 17 éves fiút elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a hat hajdúhadházi lakost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták továbbá N. Pétert és Sz. Márkot is, akik az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyolc terhelttel szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »