Hatalmasat taknyolt a momentumos gyerek az Echo TV-ben

Hatalmasat taknyolt a momentumos gyerek az Echo TV-ben

Szegény momentumos hülyegyereknek először volt része abban, hogy milyen az, amikor nem kérdez alá a média. Taknyolt is egy szép nagyot.z

Ostobák, akik nem értik a Momentum kifinomult humorát

A momentumos Mécs János egy írásában gyalázta a vidékieket. Olyanokat irkált róluk: „istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni.” Azóta se nagyon tud mit kezdeni a Momentum ezzel, most Soproni úgy próbált kijönni belőle, hogy igazából ostobák, akik nem értik Mécs kifinomult humorát.

Soproni korábban MSZP-DK-Együtt-jelölt volt, ő mégis politikai árva

Ugye a Momentum azt hirdeti magáról, hogy politikai árvák gyülekezete és az egész politikai elitet le akarják cserélni. Aztán kiderült, hogy valójában volt MSZP-s és SZDSZ-es képviselők csemetéivel van tele a brancs. Ennél is szebb, hogy együtt gyűjtöttek aláírásokat azokkal, akiket le akarnak cserélni, az Együttel, az LMP-vel és az MSZP-vel. Ráadásul Soproni még közös baloldali jelölt is volt 2014-ben az önkormányzati választokon. Most akkor hogy is van ez?

Ők nem az új elit, hanem az új értelmiség

Csodálatos rész volt a beszélgetésben az is, amikor Soproni kijavította Kovács Andreát, hogy ők nem az új elit, hanem az új értelmiség. Semmi sem kell jobban, mint egy új értelmiség. Főleg olyan, amelyik azt gondolja saját magáról, hogy mindenkinél mindent jobban tud. Volt már ilyen elit a magyar történelem során. Hogy is hívták?

Ők bizony az új SZDSZ

Hogy is indult az SZDSZ? Végre kell hajtani a rendszerváltást, és el kell takarítani a kommunista múltat. És mi lett a vége? Persze hogy összefogtak a kommunistákkal, mivel ez szükségszerű volt. Kísértetiesen ugyanez zajlik a szemünk előtt. Mit mond a Momentum? Le kell cserélni az egész politikai elitet. Majd mi történik? Együtt gyűjtenek aláírást az olimpia ellen. Mit mond a Momentum elnöke? Senkivel sem fognak összefogni 2018-ban. Majd milyen félmondatot tol? „Erről majd 2018-ban kell beszélni”. Hopp!

Ezen felül ugyanazt akarják, mint a liberálisok: melegházasság, magántőke az egészségügyben, támogatják a bevándorlást, drogliberalizáció. A kormány által hirdetett nemzeti érzés pedig szerintük „kicsit giccses”.

Egyre jobb az Echo TV

Eközben az Echo TV egyre jobban kezdi betölteni azt az űrt, amit a HírTV hagyott maga után. Minthogy Simicska Ádám a minap gyakorlatilag bevallotta, hogy teljes mellszélességgel beállnak a Jobbik mögé, így már annyira sincs értelme a tévéjüket nézni, mint amennyire eddig volt. Az Echo viszont egyre inkább méltó utóda lesz a HírTV-nek. Kovács Andrea pedig parádés volt, erre indirekt bizonyíték a liberális média kármentő vartyogása. Csak így tovább!


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »