Hatalmas verekedés tört ki a kontinensfoglaló erőszakos négerek és a szelíd őslakosok között

Zsidó nőt gyilkoltak meg az idegenek

Összesen negyvenen verekedtek össze szombat este a szardíniai Sassari városában a Dettori téren. A LUnion Sarda helyi lap szerint húsz fiatal olaszt támadtak meg a betolakodók azért, mert egyikük visszaérve a menekültszállóra azt állította, hogy megverték. A rendőrök végül négy embert vettek őrizetbe, kettő közülük agresszív idegen hulladék. Egyikük egy 19 éves elefántcsontparti, míg másikuk egy 18 éves gambiai néger.

A bűntett helyszínén több vasrudat és más egyéb eszközöket is találtak, amivel egymást verték a támadók és az olaszok.

Hírdetés

Meg kell erősítenünk az ellenőrző intézkedéseket, hogy megvédjük a helyieket és ha kell, a migránsokat” – mondta a város polgármestere, Nicola Sanna.

A városvezető nemsokára találkozik Marco Minniti olasz belügyminiszterrel is, amiért a városnak a korábban ígértnél jóval több illegális bevándorlót osztottak ki a hatóságok.

Az olasz közvéleményt továbbra is uralja a az idegen betolakodók által elkövetett bűncselekmények, miután a hét elején kiderült, hogy marokkói kontinensfoglalók az otthonában ölték meg a 79 éves zsidó Mirella Ansaloni. A holokauszttúlélőnek harminc euróért kellett meghalnia, de erről ismét hallgat a píszi fősodor.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »