Hatalmas tömegverekedés volt Székelyudvarhelyen, egy ember meghalt

A Székelyhon.ro cikke szerint vasárnap este több mint 60 fő esett egymásnak a székelyudvarhelyi Budvár utcában. Egy férfit megkéseltek, öt embert szállítottak körházba, de az egyik sérült elhunyt.

A cikk szerint egy körülbelül 200 fős tömegből pedig jó hatvanan verték egymást két lakóház mögött egy sötétebb területen. A rendőrségnek erősítést kellett a helyszínre hívnia, hogy a helyzetet kezelni tudják.

Hírdetés

A cikk szerint a később elhunyt férfi mellkasszúrással érkezett az egészségügyi intézménybe, ahol megpróbálták megmenteni az életét.

„Egy másik férfi mellkasi és felkarszúrás miatt került a sebészeti osztályra, őt megműtötték. Az intenzív osztályon is ápolnak egy sérültet, őt lapáttal ütötték fejbe és emiatt koponyasérülést szenvedett. Egy férfit térden szúrtak, ő nem kellett kórházban maradjon, a sérülés összevarrása után kihallgatásra vitte a rendőrség. A 20-45 éves korú sérültek közt egy nő is volt, őt a szemöldökén érte késszúrás és ütés is érte, amelyek következtében arckoponya-sérülést szenvedett, őt a szájsebészeti osztályon kezelik” – olvasható a cikkben.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »