Hatalmas maflást kapott a Fidesz a Jobbiktól – Janiczak Dávid a polgármester Ózdon

Hatalmas maflást kapott a Fidesz a Jobbiktól – Janiczak Dávid a polgármester Ózdon

A mai naptól Magyarország, már nem olyan, mint tegnap volt. A Jobbik polgármesterjelöltje, Janiczak Dávid a voksok kétharmadával kapott több szavazatot, mint a megismételt választásokat kikényszerítő fideszes Fürjes Pál, így történelmi győzelmet aratott – áll a Jobbik vasárnap esti közleményében.

Egy dicső múlttal rendelkező magyar munkásváros felemelte fejét, s azt mondta a Fidesz–KDNP-nek, hogy elég volt! Elég volt a cigányok felhasználásából a magyarok ellen, elég volt a korrupt, kiskirályságokat építő politikájukból, elég volt a politikai kommunikációval leplezett semmittevésükből és mindennapi arrogáns stílusukból. Hiába torpedózták meg az előző jobbikos győzelmet, hiába szállíttatták ezerszámra a cigány szavazókat, hiába osztogattak krumplit, almát, pénzt, hiába próbálta lejáratni a fideszes médiahenger a jobbikos Janiczak Dávidot, hiába zsarolták meg Ózdot, hogy jobbikos győzelem esetén nem jönnek a városba befektetők, s hiába járatták csúcsra a Kubatov-listázást. Ózd lakosságának többsége a mai nappal lerázta magáról 25 év porát, a magyar emberek büszkén kiálltak egymás és Janiczak Dávid mellett – olvasható a közleményben.

A Jobbik szerint Ózd ma példát mutatott arra, hogy a legnagyobb ellenszélben és önkénnyel szemben is sikerrel lehet felvenni a harcot, s a Jobbik zászlaja alá gyülekezve, egymással összefogva a kétharmados túlhatalmú Fidesz–KDNP-t is le lehet győzni. Ez a példa utat mutat minden magyar városnak és falunak, hogy bátran küzdve legkésőbb 2018-ban leváltható a Fidesz uralma a Jobbikkal szövetségben – áll a Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója által jegyzett közleményben.

Néhány rövid videó az N1Tv jóvoltából a mai történésekről:

Hírdetés

Nem látta még működés közben a Kubatov-listát? Most megnézheti, ajándék agresszív, lökdösődő fideszessel.

Listával a kezükben korzózó fideszes aktivistákat ért tetten az N1 TV stábja. Amikor számon kérték az tőlük, hogy milyen lista alapján járják a választópolgárokat elkezdték lökdösni az N1 TV munkatársait. Ezek után Szilágyi György, jobbikos országgyűlési képviselő és Kummer Ákos ügyvéd választási csalás gyanújával feljelentést akartak tenni a helyszínen tartózkodó magas rangú rendőr tisztnél, ám ő a füle botját sem mozdította. Így a feltételezett elkövetők szabadon elsétálhattak és valószínűsíthetően megússzák a felelősségre vonást.

A Jobbik iroda előtt elhaladó autósok szinte mindegyike dudaszóval fejezi ki szolidaritását Janiczak Dávid ózdi polgármesterjelölt mellett.

N1Tv – Alfahír – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »