Hatalmas káosz Budán a Budaörsi út teljes lezárása miatt

Hatalmas káosz Budán a Budaörsi út teljes lezárása miatt

Délután két óra körül egy autószállító tréler leborult a Nagyszőlős utcai felüljáróról. A jármű elfoglalja a Budapestről kifelé vezető sávokat, a mentést végző jármű pedig a befelé vezetőket, ezért a teljes Budaörsi utat lezárták.

A teherautó átszakította a szalagkorlátot és úgy borult át, az oldalára fordulva a szemközti sávokra. A műszaki mentés órákkal később is tartott még. Kardos Zoltán, a BKK Info vezetője az InfoRádióban elmondta: az autókat kifelé már a Villányi útnál visszafordítják, a befelé vezető oldalon pedig a Nagyszőlős utcánál terelik el a járműveket.

Hírdetés

A rendőrség információi szerint a tehergépkocsi vezetője megsérült.

A dél-budai főutakon mindenütt nagy a torlódás, jelentős késésekre számíthatnak mind a közúti, mind a közösségi közlekedés résztvevői.A BKK Info vezetője azt javasolta, az autósok tájékozódjanak a valós idejű közlekedési adatot szolgáltató alkalmazások segítségével, a BKV-zók pedig a BKK közlekedési alkalmazásával.

Terelve közlekedik a 139-es, a 140-es és a 140A autóbusz: a külső végállomás felé nem érintik a Muskotály köz és a Fehérló utca megállót, befelé pedig a Fehérló utca megállót. A 240-es autóbusz szintén terelve jár, nem érinti a Fehérló utca és a Budaörsi út/Villányi út megállót.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »