Hatalmas botrányt okozott Hosszú Katinka férje

Hatalmas botrányt okozott Hosszú Katinka férje

Saját klubjának egyik edzőjével ugrott össze Shane Tusup a debreceni úszó országos bajnokságon. Hosszú Katinka edző-férje állítólag azt is ordította Darren Wardnak, hogy megöli. A két edzőt végül Verrasztó Dávid választotta szét a bemelegítő medencénél.

Shane Tusup saját klubja, az Iron Aquatics egyik edzőjével, Darren Warddal ordibált, sőt lökdösődtek is egymással. A Bors információi szerint az amerikai szakember annyira elragadtatta magát, hogy az kiabálta a kollégájának: „Ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek.”

Hírdetés

A botrány a bemelegítésre használt medencénél robbant ki a debreceni uszodában, s éppen akkor, amikor egy váltóverseny startjára várt a közönség nagy csendben. Nem is lehetett elindítani a számot, amíg nem állt helyre a rend.  A konfliktus azért tört ki a két tréner között, mert az egyesület férfiváltója nem indult el a futamában. Ezt Hosszú Katinka férje nehezményezte és számon is kérte munkatársán. Kettejük összetűzése csak azért nem fajult tettlegességig, mert a világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok Verrasztó Dávid szétválasztotta őket.

– A klub belügye a konfliktust kiváltó ok, amelyet már sikerült is tisztázni – reagált a Blikk megkeresésére Tóth Fanni, az Iron Aquatics sajtóreferense.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »