Hat személyt tartóztattak le az Alkotmány téri gyilkosság ügyében

Hat személyt tartóztattak le az Alkotmány téri gyilkosság ügyében

Hat szemĂŠlyt tartĂłztattak le pĂŠntekről szombatra virradĂłan az AlkotmĂĄny tĂŠri gyilkossĂĄg ĂźgyĂŠben – kĂśzĂślte szombaton a fővĂĄrosi rendőrsĂŠg.

Egy korĂĄbbi hĂ­r egy szemĂŠly letartĂłztatĂĄsĂĄrĂłl szĂĄmolt be.

Az Ăźgyben tovĂĄbbi kihallgatĂĄsok folynak.

A fővárosi ügyészség közleménye szerint péntek reggel huszonegy házkutatást tartottak Bukarestben az Alkotmány téri gyilkosság elkövetőjének azonosítása érdekében.

Az eset kapcsán több személyt előállítottak, kihallgatásukra a törvényszéken kerül sor.

Hírdetés

Vasárnapról hétfőre virradón egy férfi meghalt, egy másik pedig megsérült a fővárosi Alkotmány téren lezajlott összetűzés következtében, amelyben több személy is részt vett.

‘Egy fĂŠrfi belehalt az ĂźtlegelĂŠsbe. HolttestĂŠt elszĂĄllĂ­tottĂĄk az OrszĂĄgos IgazsĂĄgĂźgyi Orvostani IntĂŠzethez (INML) boncolĂĄs vĂŠgett. A rendőrsĂŠg helyszĂ­nelĂŠst vĂŠgzett ĂŠs tĂśbb szemĂŠlyt kihallgatott. A vizsgĂĄlat folytatĂłdik a konfliktus kĂśrĂźlmĂŠnyeinek kiderĂ­tĂŠse ĂŠrdekĂŠben’ – tĂĄjĂŠkoztatott a fővĂĄrosi rendőrsĂŠg sajtĂłirodĂĄja.

A helyszĂ­nen valĂłszĂ­nĹąleg gĂĄzpisztolybĂłl szĂĄrmazĂł tĂśltĂŠnyhĂźvelyeket ĂŠs tĂśbb ĂźtlegelĂŠsre alkalmas tompa tĂĄrgyat talĂĄltak.

VasĂĄrnap este a 112-es segĂŠlyhĂ­vĂłszĂĄmon bejelentettek egy utcai konfliktust, amely tĂśbb szemĂŠly rĂŠszvĂŠtelĂŠvel zajlott az 5. kerĂźletben.

A bukaresti ügyészség és a rendőrség gyilkossági osztálya folytatja a nyomozást az ügyben.

(agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »