Hat prostituáltat támadott meg Budapesten egy nigériai ösztönlény

Hat prostituáltat támadott meg Budapesten egy nigériai ösztönlény

Hat prostituáltat támadott meg Budapesten egy nigériai ösztönlény

Rablással, szexuális erőszakkal, személyi szabadság megsértésével és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítja a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság azt a 23 éves nigériai állampolgárt, aki gyanú szerint 2019 augusztusa és 2020 áprilisa között hat fővárosi prostituáltat támadott meg.

Hírdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint a fiatal férfi 2019 augusztusa és 2020 áprilisa között hat fővárosi prostituálttal vette fel a kapcsolatot az interneten. Volt olyan nő, akinek nem volt elégedett a szolgáltatásával, ezért nem engedte ki a lakásból, bántalmazta, majd visszavette saját pénzét, és elvette a nő értékeit is. Olyan sértett is volt, aki visszautasította vele az együttlétet, ezért a férfi fojtogatta és megerőszakolta. Az nem az elkövetőn múlt, hogy a megtámadott nők nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A Magyarországon jogszerűen tartózkodó nigériait 2020. április 11-én jelentette fel az egyik bántalmazott prostituált. Az erzsébetvárosi rendőrök még aznap elfogták, és őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki azóta letartóztatásban van. Az eljárás során göngyölítették fel, hogy a fiatal férfi több hasonló bűncselekményt is elkövetett a korábbi hónapokban, de a megtámadott nők akkor nem tettek feljelentést.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat az illetékes ügyészségnek küldik meg.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »