Hat hónap börtönre ítélték a Fradi új igazolását, miután súlyosan megvert egy idős férfit – de nem gond, mert már régen történt

Hat hónap börtönre ítélték a Fradi új igazolását, miután súlyosan megvert egy idős férfit – de nem gond, mert már régen történt

A Ferencváros leigazolta a suriname-i válogatott Virgil Misidjant, aki a Marquinhos távozásával keletkezett űrt töltheti be. A 31 éves „Vura” becenevű támadó szélső a jobb- és a baloldalon is képes jó teljesítményre – többek közt annak köszönhetően, hogy mindkét lábával egyformán jól bánik a labdával.

A transzfer hivatalossá válása után azonban a csakfoci.hu elővett egy 2018-as cikket az Euronewsról, miszerint a futballistát korábban hat hónap börtönbütetésre ítélték, mert súlyosan megvert egy 68 éves férfit, írja a Mandiner.

Misidjan – még a Ludogorets játékosaként – egy roosendali parkolóban verte meg súlyosan az idős férfit, aki kettős bokatörést és könyöktörést szenvedett.

A bántalmazást követően a támadót súlyos testi sértés okozása miatt először hat hónap börtönbüntetésre ítélték, majd a fellebbezést követően csak 58 napos felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és 240 óra közmunkára kötelezték Hollandiában.

Hírdetés

A Csakfoci megkereste az üggyel kapcsolatban a Ferencvárost, a klub pedig így reagált:

Virgil Misidjan arról tájékoztatta az FTC-t, hogy az eset fiatal korában történt, pillanatnyi és hibás reakció volt egy utcai konfliktus során, amelyért megfizette a büntetését. A múltban történt, a téma lezártnak van tekintve, Virgil levonta az ügy tanulságait, okult belőle, azóta ilyen nem történt. Az FTC bízik a játékosban, és reméli, hogy mind a pályán, mind a pályán kívül példamutató teljesítményt nyújt majd.

(Mandiner nyomán)

Frissítés: tényleg ő hiányzott? – kérdezte a Magyar Nemzet, majd törölték

A Hírkereső.hu "emlékei" szerint a fideszes lap szóvá merte tenni az idősverő néger igazolását, a hivatkozáson azonban a cikknek már csak hűlt helyét találjuk…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »