Hát ezért ne emeljék a megélhetési gyermekvállalást tovább erősítő támogatásokat!

Hát ezért ne emeljék a megélhetési gyermekvállalást tovább erősítő támogatásokat!

Nem támogatta a Mi Hazánk a családi pótlék emelésére vonatkozó MSZP-s javaslatot a Parlamentben, mindez tudatos döntésünk eredménye volt. A felelős gyermekvállalás támogatásához felelős politikusokra is szükség van, és álláspontunk szerint minden olyan támogatás, ami nem a munkához kapcsolódik, a megélhetési gyermekvállalást ösztönzi leginkább.

Az elmúlt egy hónapban két olyan KSH-kutatás is jelent meg, amely felhívja a figyelmet a cigányság gyakorlatilag kilátástalan helyzetére; ahhoz, hogy ezen változtassunk, radikális intézkedések kellenek.

A Fidesz jelenlegi családpolitikája mellett is legnagyobb mértékben az iskolázatlan nők körében nőtt a termékenység, akik jellemzően már tizenévesen szülnek, míg a középosztályban stagnál a gyermekvállalási kedv. A cigányság lélekszáma generációnként megduplázódik, a magyarságé nemzedékenként megfeleződik.

Hírdetés

Így kb. 2050-re a lakosság egyharmada nyugdíjas korú, egy másik harmada pedig az alig iskolázott cigányság (a KSH kiadványa szerint a munkaképes korúak 80%-ának legfeljebb nyolc általánosa van) köréből kerül majd ki. Mindenki számára látható ebből, hogy ez így Magyarország végét jelenti.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint tehát nem az jár el felelősen, aki a megélhetési gyermekvállalást tovább erősítő támogatásokat emelné, hanem aki megfékezi ezt a folyamatot például azzal, hogy a harmadik gyermektől minden családtámogatási formát a munkához köt. 2014-ben még a most ránk ezért sarat dobáló Jobbik is ezt foglalta programjába, ezt akarta. Úgy tűnik, ma már nem.

Szavazásaink alkalmával kizárólag a nemzet érdekét tartjuk szem előtt, nem azt, hogy a többi párt mit gondol az adott kérdésről. Ami a nemzet érdeke, azt támogatjuk, ami pedig nem, azt ellenezzük. Ilyen egyszerű.

Dúró Dóra – facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »