Hason szúrta szomszédját egy férfi Ungváron

Hason szúrta szomszédját egy férfi Ungváron

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron egy 53 éves férfi ellenséges kapcsolat miatt késelte meg 30 éves szomszédját, és elvette a mobiltelefonját.

Az áldozat az intenzív osztályon van.  A rendőrök őrizetbe vették a bántalmazót. 

Március 17-én éjfélkor az Ungvári Kerületi Rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Mickevics utcai tömbház egyik lakóját megsebesítették. A férfi elleni támadást a felesége jelentette.

A helyszínre érkezve az Ungvári Kerületi Rendőrség nyomozói megállapították, hogy az áldozat egy 30 éves helyi lakos. Egy ismeretlen személy hasba szúrta a férfit.  

A sérültet a kórházba szállították.

Hírdetés

Mivel az áldozat állapota súlyos volt, a rendőrségnek nem sikerült azonnal kihallgatni őt. A meghozott sürgős operatív és nyomozati intézkedéseknek köszönhetően azonban felderítették a támadás részleteit.

Megállapítást nyert, hogy a tettes az áldozat 53 éves szomszédja, akinek korábban is gondjai voltak a törvénnyel. 

Valamilyen oknál fogva hosszú ideig tartó ellenséges kapcsolat volt a férfiak között. Március 17-én 23 óra 40 perc körül az idősebb férfi a lépcsőházban várta 30 éves szomszédját, és elvette a mobiltelefonját. Mivel a konfliktus ezzel nem ért véget, a támadó hazament egy késért, majd hason szúrta ellenfelét. 

Az eset következtében az áldozatot az intenzív osztályra szállították. Egészségi állapota súlyos. 

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 121. (szándékos súlyos testi sértés okozása) és 186. (rablás) cikkelyek értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. 

A nyomozók lefoglalták a tárgyi bizonyítékokat és előzetes letartóztatásba helyezték a támadót. Az ügyben még folyik a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya. 


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »