Háromszázezer forint holokauszttagadásért – a Lenin-fiúk tetteinek tagadásért akkor mennyi jár?

Tegnapi hír a sonline.hu-ról: Háromszázezer forint pénzbüntetésre ítélt nem jogerősen a Kaposvári Járásbíróság egy somogyi férfit a nemzetiszocializmus bűneinek kétrendbeli nyilvános tagadása miatt – ez volt az első verdikt holokauszttagadás miatt a megyében. A fiatalembert internetes bejegyzései miatt jelentették fel: előbb egy otromba auschwitzi viccet osztott meg az egyik közösségi oldalon, majd konkrétan tagadta, hogy megtörtént volna a holokauszt.”

Magyar Menedék - Pogány Biblia

Nem, még csak véletlenül sem megyek bele a holokauszt értelmezésébe, elemzésébe, miként abba sem, netán nem egy provokatív akció volt-e az otromba vicc közlése bizonyos véleményterroristák részéről (még ha azért nem ártana tudni persze, konkrétan mi volt benne). Azt sem kérdezem, mi jár azért, ha valaki tagadja Krisztus létezését vagy a pún háborúk megtörténtét. Ha már népirtásokról van szó, csak az a kérdés, hogy a Lenin-fiúk tetteinek tagadásáért akkor mennyi jár? Ugyanis aki csak egy kicsit is járatos hazánk 1919-es történelmében, tudja, hogy a cél akkor nem egyes magyarok, hanem a magyarok tömegeinek megsemmisítése volt. És akkor még nem is szóltunk az 1945 utáni ugyanilyen célú történésekről!

Hírdetés

No de van itt még valami. Itt van előttem egy újságrészlet. Idemásolom:

Miért tettem ezt? Másról sem szól a fáma, mint arról, hogy azok a gaz nácik mennyire lenézték a zsidókat, amiért – úgymond – alkalmatlanok bárminemű munkára. Nos, aki egy ily cikket közöl, mire számíthat? Az pedig akkor a nemzetiszocialistákat védelmezi ahelyett, hogy a bűneiket taglalná, s követi el ezzel szintén a holokauszttagadást?

Fogas kérdés, de még mielőtt el nem felejtem. Az idemásolt cikk nem akárhonnan való ám. A hazai neológ zsidóság hetilapja, az „Egyenlőség” közölte 1941. november 6-i számában. Amint tehát ez a citátum is mutatja, egyáltalán nem haszontalan a zsidó lapok tüzetes tanulmányozása.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »