Háromgyermekes apa a rendőrből lett bankrabló

Háromgyermekes apa a rendőrből lett bankrabló

A rendőrről ismerősei sem gyanították, hogy ő az ország egyik legkeresettebb bankrablója. A férfi egy gyönyörű, kétszintes családi házban lakott Pécs kertvárosában gyermekeivel és párjával, onnan vitték el kollégái – írja a Blikk nyomán a 24.

A lapnak egy szomszéd azt mondta, rendőrautók lepték el szerda reggel az utcát, hat órán át voltak ott a nyomozók.

Igornak három gyermeke is van, az ikrek másodikosok, a nagyobbik fia pedig hetedik osztályos. (…) Látszólag semmire nem voltak rászorulva, érthetetlen számomra, hogy miért rabolta ki a takarékot.

Kiderült, a férfi elvált. Volt párja a lapnak megtörten annyit mondott, nem tud semmit, elfogása idején nem voltak itthon.

Hírdetés

Volt osztálytársa azt mondta,

ő az utolsó, akiről ilyet feltételeznék. Egy nagyon rendes, csendes, okos srác, soha semmi baj nem volt vele. (…) A legutóbbi osztálytalálkozóra nem tudott eljönni, mert műtötték a lábát, pedig szívesen beszélgettem volna vele. Arról nem tudok, hogy anyagi gondjai lettek volna, talán hitelt vett fel a házra, de ez csak egy tipp. ­Biztosan nem nagyzolásra kellett neki. Nagyon kíváncsi vagyok, miért tévedt rossz útra.

A lábműtét említése azért érdekes, mert korábban, amikor a fiókot kirabolták: egy 60 év körüli, sántító tettest kerestek.

A Kaposvári Törvényszék katonai tanácsa pénteken dönt a pécsi bankrabló rendőr letartóztatásáról. Ezt a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség közölte csütörtökön. Mint írták, a férfit két fegyveres bankrablással gyanúsítják, de abból csak az egyiket ismerte be kihallgatásán.

Korábban írtuk: Rendőr rabolta ki a pécsi Takarékbankot


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »