Három napig tüntetett a hideg ellen néhány új európai az egykori Svédországban – a nagyvárosi nyüzsgés is hiányzott szegény menekülteknek

Három napig tüntetett a hideg ellen néhány új európai az egykori Svédországban – a nagyvárosi nyüzsgés is hiányzott szegény menekülteknek

Három napig nem szállt le a buszról 14 migráns Svédországban, mert túl hideg volt és a falu is kicsi. A busz összesen 60 iraki és "szír" új európait szállított a limedforseni "menekült"központba. A csoportnak az volt a baja, hogy Svédországban túl hideg van, ráadásul szerintük a falu is elszigetelt, ezért azt követelték vigyék őket vissza Németországba vagy egy nagyobb városba – írja a Guardian.

A betolakodókat ingyen szállították a svéd hatóságok a norvég határhoz közeli faluba egy különbusszal. A csoport nagy része leszállt a buszról és besétált a  menekültközpontba. De 14-en fent maradtak.

A csoport nem engedelmeskedett a svéd migránssimogatóknak. Azt mondták: túlságosan messze van ez a falu mindentől, tulajdonképpen a semmi közepére hozták őket. Ráadásul hideg is van, nem érzik jól magukat Svédországban, inkább vigyék őket vissza Németországba.

Hírdetés

A svédeknek végül a harmadik nap végén lett elegük a tiltakozásból és a kilakoltatásokat intéző hatóságtól kértek segítséget.

(Faktor – Guardian nyomán)

Egy halálra ítélt nemzet: Svédország zsidó felforgatása

Nincsenek megelégedve szegény menekültek: lassú az internet, rossz a koszt, hideg van és unalmasak a nyugati országok


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »