Harcsa Veronika is kiakadt Németh Szilárd legújabb sorosozásán

„Most szakadt el a cérna” – írja saját Facebook-oldalán Harcsa Veronika énekesnő azzal kapcsolatban, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke provokációnak és megrendezett jelenetnek nevezte azt konfliktust, amelyben a csütörtöki, a budapesti Kálvin téren megütöttek egy nőt. Harcsa Veronika azt írta: az áldozat személyes ismerőse, így a saját bőrén érzi az igazságtalanságot, és ki kell állnia mellette.

A történet lényege, hogy egy pizzaárus angolul szólított meg egy vevőt, aki erre magából kikelve üvölteni kezdett: „Mocskos migráns, ez az én hazám! Magyarország a magyaroké, te csótány, saját országomban nem vagyok turista!” Rack Bernadett csillapítani próbálta a dühöngő vevőt, de a férfi vele is üvölteni kezdett, arcon ütötte, majd odébb rúgta a levert szemüvegét is.

Hírdetés

Németh Szilárd az ATV Start című műsorában kommentálta az esetet, ami szerinte provokáció volt, és természetesen Soros György műve: 

„Bármi elképzelhető, meg annak az ellenkezője is azután, hogy Soros György betette ide a lábát, és joystickon mozgat provokátorokat, akár a sajtót nézzük, akár a szervezeteket nézzük, amelyeket ő pénzel, azt csinálják, amit ő mond.”

„Emberek, ilyet nem lehet! Bántalmazott nőből nem csinálunk bűnöst, hogy ezzel duplán is áldozattá tegyük!” – írta Németh szavaira reagálva Harcsa Veronika.

hirdetés hirdetés hirdetés


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »