Harci robotokat vethetnek be az oroszok, receptre írhatják fel a szexet

Harci robotokat vethetnek be az oroszok, receptre írhatják fel a szexet

Orosz harci robotok érkezhetnek a szíriai csatatérre. Nemzetközi lapszemle.

A Reina klubban belső segítője lehetett az Iszlám Állam terroristájának, aki szilveszter éjjelén követett el tömeggyilkosságot a szórakozóhelyen – állítja a Török Nemzetbiztonsági Ügynökség volt igazgatóhelyettese a Hurriyet Daily News napilap weboldalán megjelent interjúban. Cevdet Önes szerint a török rendőrség és titkosszolgálatok súlyos hiányosságaira utal, hogy a tettes több ellenőrzőponton is áthaladt a fegyvert rejtő hátizsákjával.

Hírdetés

A Szputnyik orosz állami hírügynökség jelentése szerint az orosz hadsereg hamarosan Uran-9-es típusú harci robotokat szállíthat Szíriába. A harci robotok különösen a városi hadviselésben jelentenek segítséget. Az orosz hadsereg eddig is használt már robotokat Szíriában, de az Uran-9-es a legpusztítóbb: úgy néz ki mint egy tank, súlya 10 tonna, 30 milliméteres gépágyújából percenként 400 lövedéket is le tud adni.

Elisabeth Scharfenberg a németországi Zöld Párt szóvivője által bemutatott törvénytervezet szerint ezentúl Németországban háziorvosi igazolásra az állam állná a prostituáltak költségét azoknak a kuncsaftoknak, akik máskülönben képtelenek szexhez jutni. A Daily Mail brit bulvárlap honlapján arról írt, hogy a prostitúció legális Németországban, és az utóbbi években elkezdődött egy olyan folyamat, amelyben a prostituáltak a fogyatékkal élőknek, demenciában szenvedőknek, mozgássérülteknek és gondozóotthonokban élőknek is szexuális asszisztenciát nyújtanak. A zöld politikus a több éve Hollandiában bevezetett törvényt tekinti mérvadónak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »