Harc a nemzeti oldal primitívsége ellen

Ugye valamennyien ismerjük azt a tanulságos történetet, melyben egy gyermek többször is farkastámadással riasztja a falu lakosságát, ezért amikor tényleg jönnek a vadak, a nép már nem hisz neki, és mindenki odavész. Ezt hívják úgy, hogy farkast kiáltani.

Noha ezen az eszmefuttatáson haladva még akár legitimnek is tekinthetnénk a nemzeti oldal önjelölt világmegmentőinek munkásságát, a valóság ennél sajnos sokkal súlyosabb. Az internet szabadsága ugyan mérhetetlen segítséget nyújt a modern kori emberiségnek, de egyben megszüntette azokat a korlátokat is, amelyek korábban kiszorították a nyilvánosság elől a csalókat, szélhámosokat és szimplán elmebetegeket.

Sajnos ezért tartunk ma ott, hogy a két hete szétöntött, de fel nem takarított kisförccs egyre szúrósabb szagában történő kocsmai elmélkedések helyett ma előadásokat tartanak, honlapokat gyártanak, videókat forgatnak azok a valóságtól teljesen elrugaszkodott messiások, akik bizony meggyőződéssel mantrázzák a titkos igazságot. Amit persze ők tudnak, de hogy honnan, arra sosincs válasz.

A szerkesztőséghez nemrég beékezett újabb marhaságot már csak viccből néztem meg. Az a primitívségében lelkes előadás azonban, amit egy szerencsére általam eddig nem ismert úriember tett egy katonai sátorban több néző előtt, valamit eltört bennem. Mondhatni tudtam, hogy a hülyeségnek nincs határa, de azért erre nem számítottam.

A Youtube-ra feltöltött videó szerint Horkovics János az, aki arról beszél, hogy Rákospalotán

haláltábor működik!

Az úr elképzelése szerint a rákospalotán beruházó, amerikai Raleigh filmstúdió épülete valójában egy haláltábor, ami már csak azért is kézenfekvő, mert UGYE TUDJUK, hogy a Bilderberg-csoport célja az, hogy néhány év alatt hatmilliárd embert irtson ki. Aztán ott vannak a drótkerítések, meg le van zárva az egész, így pedig csak az olyan haláltáborok néznek ki, amilyenből az Egyesült Államok szerinte az utóbbi 15 évben 800, azaz nyolcszáz (!) darabot létesített.

Érthetetlen okból az úriember annak ellenére, hogy egy haláltábort leplezett le Budapesten, nem tudta beazonosítani pontosan, hogy az általa fényképeken mutatott épület most a filmstúdió, vagy inkább a szemétégető. Mert szerinte néha ennek hazudják, néha meg annak.

Akkor most segítenék: a két épületegyüttes egymás mellett van, és még csak nem is hasonlítanak egymásra. A haláltábor valójában a filmstúdióban működik, pedig logikusabb lett volna ha a szemétégető az, hiszen ott kémények is vannak. De biztos átviszik a hullákat egy rejtett alagúton a krematóriumba.

A megdöbbentő igazságra rámutató kérdések a következők:

  • miért kell ilyen vastag betonfal az épületre?
  • miért van 6 méter magas kerítés, befelé forduló szögesdróttal a tetején?
  • Hírdetés

  • miért van aknamező a kerítés mögött?
  • miért van egy domb, avagy felfutósánc a kerítés mögött?
  • Aknamező. Mindenem odaadnám, hogy megtudjam, ezt az infót honnan vette, de sajnos ültem már ilyen emberrel egy asztalnál, és képzeljenek el egy öngyilkosság-ellenes embert, akiből szuicid késztetések törnek elő. Szóval nem könnyű a munkánk, de tanulópénznek jó volt.

    Itt a videó, de nagyon figyelmesen hallgassák, mert ez az 5 perc keményebb, mint egy zárt WC-ajtó két kiló szilva után

    Az úriember egyébként azt mondta, az épület tervezőjével beszélt, és az mondta neki, hogy a föld alatt alakítottak ki a mészárlásra alkalmas helyiségeket. Aztán mutatja a fotókat, amiket a katonai kémelhárítással (!) összefogva készített. Hát, én a Goggle Street View-on egy perc alatt ugyan oda eljutottam, de semmi baj, biztos a kémelhárítás volt az, nem pedig a Kovács Józsi az Éva Presszóból.

    Az ilyen emberek szégyent a nemzeti oldalra

    Igen, szégyent hoznak ránk. Azért, mert önmagukban még humorosak, vagy épp sajnálatra méltók is lehetnének. Hangsúly azon, hogy önmagukban. De amikor mindezen őrültségeiket nemzeti jelképekbe burkolják, és e-maileikhez indokolatlan módon Trianonról, meg hasonló történelmi tragédiákról szóló anyagokat is mellékelnek, amit aztán el is küldenek egyetemi tanároktól liberális újságírókon át mindenkinek, akkor bizony sok olyan ember lesz, akiben egy idő után az a kép fog kirajzolódni,

    hogy ezek a nemzeti érzelmű emberek egyszerűen hülyék.

    A Bilderberg-csoport pedig köszöni szépen, jól van. És addig jól is lesz, amíg el tud rejtőzni azok mögé az idióták mögé, akik milliárdos tömegmészárlással vádolják őket, holott a nagy befolyással rendelkező személyek zártkörű tanácskozása bizonyára tényleg sok érdekességgel szolgálhatna.

    Az ilyen emberek azt érik el, hogy nem csak magukról, hanem másokról is kiállítják a szegénységi bizonyítványt. Nem értik, hogy miért nem veszi fel nekik egyik politikus sem a telefont, miért nem kapnak választ a leveleikre, miért nem állíthatnak be egy elnök irodájába a VILÁGMEGMENTŐ TITKOS IRATAIKKAL. Nem értenek semmit, ezért az összeesküvésekbe burkolóznak.

    A legdühítőbb mégis az a hülyítés, amit a naiv, de egyébként jó szándékú emberekre nyomnak. Akiket meggyőz az, hogy angol nyelven mutatnak nekik egy videót, ami egyébként ugyan akkora marhaság, mint a magyar verzió. Aki szent igazságnak veszi egy magasabban iskolázott ember szavát még akkor is, ha az illető egyébként láthatóan bizonyos szintű szellemi károsodást szenvedett. Mert a közös jelszó, a MAGYARSÁG ELPUSZTÍTÁSA alá mindent be lehet kapcsolni logikai szálon, és ezalól semmilyen logikus ellenérv nem mentesít.

    Mondjuk mindig is kíváncsi voltam, hogy a Chemtrail által ránk szórt méreg valahogyan elkerüli-e a Dohány utcai zsinagógát, vagy saját magukat is megölik ezek a háttérhatalmi háttéremberek, nem csak minket.

    Szóval kedves rákospalotai emberek, egy halálgyár közelében éltek, ahol tízezrével gyilkolják a magyarokat. Ébredjetek!


    Forrás:alfahir.hu
    Tovább a cikkre »