„Hány hülye van még?” – kérdezte bekapcsolva felejtett mikrofonnál a fideszes EU-biztos

„Hány hülye van még?” – kérdezte bekapcsolva felejtett mikrofonnál a fideszes EU-biztos

Az Európai Parlament képviselői kérdezték kedden a plenáris ülésen a szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős fideszes európai uniós biztost, aki a jelek szerint véletlenül bekapcsolva felejtette a mikrofonját. Várhelyi Olivér, miután a helyére ült, a sorjázó kérdések után azt kérdezte:

hány hülye van még?

A történtekről készült felvételt az egyik ilyen hülye, a DK EP-képviselője rakta ki a Facebookra, de megkíméljük olvasóinkat a Lenin-fiú hisztijétől, íme a lényeg:

Hírdetés

//coub.com/embed/3ahbnr?muted=false&autostart=false&originalSize=false&startWithHD=true

A szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős fideszes uniós biztostól a Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy azonnal mondjon le, az esetről tájékoztatták a moszkvai pártbizottságot az Európai Parlament és az Európai Bizottság elnökét is. Mint írták, ha pedig nem hajlandó magától lemondani, akkor elvárják az Európai Bizottság elnökétől, Ursula von der Leyentől, hogy azonnal rúgja ki.

A DK hozzátette, nem történhet meg, hogy egy fideszes "ilyen szégyent hoz a magyarokra", hogy lehülyézi az 450 millió európai polgár képviseletében ott ülő EP-képviselőket, akiknek éppen az a dolguk, hogy őt kérdezzék.

(24 nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »