Hamran: Felderítette a rendőrség az eltűnt diáklány ügyét

Hamran: Felderítette a rendőrség az eltűnt diáklány ügyét

Hamran: Felderítette a rendőrség az eltűnt diáklány ügyét Mészáros Richárd2023. 09. 18., h – 15:02

Felderítette a rendőrség az eltűnt 22 éves diáklány ügyét – mondta a hétfői sajtótájékoztatón Hamran István országos rendőrfőkapitány.

„Az országos rendőrfőkapitányság munkatársai által dokumentált bizonyítékok rendkívül erősek, és meggyőződésünk, hogy azt a személyt vettük őrizetbe, aki ezt az erőszakos bűncselekményt elkövette” – jelentette ki a rendőrfőkapitány.

Hírdetés

Hamran közölte, néhány döntő vizsgálatot még nem folytattak le. „Ahogy a nyomozás folyamata lehetővé teszi, valamint a nyomozótiszt és az ügyész engedélyezi, folyamatosan tájékoztatni fogunk az ügyről” – mondta.

Hamran István elismerően szólt a Pozsonyi Kerületi Rendőrkapitányság munkájáról. Felajánlotta nekik a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség segítségét is. Kiemelte a lakosság segítségét is.

Vasárnap (szept. 10.) érkezett bejelentés a rendőrségre a 22 éves diáklány eltűnéséről. Hétfőn reggel találtak rá Pozsonyligetfalu (Petržalka) városrészében, a lány eszméletlen volt. A rendőrség nemi erőszakkal gyanúsít egy 54 éves férfit, értesülések szerint egy mentősről van szó.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »