Hamilton, az egyháztudós, kellemes illatot árasztó szerencsezsidó (Heti progresszió, LXXII. rész)

Hamilton, az egyháztudós, kellemes illatot árasztó szerencsezsidó (Heti progresszió, LXXII. rész)

Ha vasárnap, akkor ismét Heti progresszió egy újabb felemelő válogatással. A mai részben újra beköszön az egyik régi-új vendégünk, kedvenc néger sportolónk is. Nem is húzom tovább az időt, lássuk a termést!

3. Ha a koronavírus okozta gazdasági recesszió kedves olvasónkat is érzékenyen érintette, akkor talán még kimentheti magát egy szerencsezsidó segítségével. Legalábbis a lengyelek szerint mindenképpen. A szerencsezsidók árusítása Lengyelországban nagy múltra tekint vissza, ami miatt természetesen már korábban is háborogtak a „kiválasztottak”. A pénzt számoló, pajeszos, szakállas, kaftános zsidó alakja elvileg gazdagságot és szerencsét hoz tulajdonosának. A feléledő ajvékolás azonban egy illatgyertya változat miatt robbant ki a napokban. A viaszból készült tárgyak „kis zsidó” és „nagy zsidó” formátumban voltak elérhetők, a termékleírásban pedig nem felejtették el közölni, hogy „égés közben kellemes illatot árasztanak”. Mondanunk sem kell, hogy utóbbi mire emlékeztette „Isten ajándékait”, vélhetően egyesek már egy második felvonást is vizionáltak mellé. A szerencsezsidó bírálói szerint a tárgy az „évszázadok óta létező lengyel antiszemitizmus megnyilvánulása”, a társadalom és a lengyel politikai elit pedig „mind a mai napig nem küzdött meg a lengyelországi zsidóság tragikus sorsának feldolgozásával”. Utóbbinál persze jogos a kérdés, hogy ez miért a lengyelek feladata, és miért nem a zsidóké? Az említett boltok sajnos bevonták a kifogásolt termékeket, de aki szerencsezsidóra vágyik, biztosan tud szerezni más fajtát is belőle. Ki tudja, talán tényleg segítenek!

Szerencsére egyébként a zsidók között is vannak egy fokkal „józanabb” hangok, akik „ártalmatlan és nosztalgikus” megnyilvánulásnak tartják a szerencsezsidót. Igaz, az „érzéketlen” jelzőt azért ők sem hagyták ki a felsorolásból.

2. Aki kicsit többet böngészik az interneten, az már hallhatott a kazah testépítőről, Jurij Tolocskoról, aki leginkább arról ismeretes, hogy tavaly feleségül vette a saját szexbabáját, Margót. Kedves olvasónk hívta fel rá a figyelmemet, hogy a pár közös élete sajnálatos módon nem alakult túl jól. Karácsony előtt Margó elromlott, és mivel azóta is szervizben van, Tolocsko nem várhatott tovább, hogy új párt keressen magának. Először egy emberi fogyasztásra alkalmas, feldolgozott csirkére fanyalodott rá, majd Lolával huncutkodott, aki egy csirketestű, ám nőfejű szexbaba, akinek pénisze és vaginája egyaránt van. Ez az a szint, amikor az ember jogosan gondolná, hogy a testépítő egyszerűen csak hülyének néz mindenkit, és a „haladó szellemű” világot parodizálja, de a jelek szerint egyáltalán nem így van. Ahogy az információkból kiderül, a fura dolgokkal való szexuális aktusok létesítése mellett lelkes LMBTQ-aktivista, egyszer jól meg is verték egy demonstráción.

Hírdetés

1. Számomra is meglepő, de a héten történt, hogy a Vatikán Hittani Kongregációja nemet mondott arra, hogy azonos nemű párokat áldjanak meg katolikus papok. A dekrétumot Ferenc pápa (!) is aláírta, ezzel pedig mindent „lerombolt”, amit a progresszívek valaha pozitív értelemben gondoltak róla. Az ügyben természetesen a XXI. század egyik fekete sorscsapása, Sir Lewis Hamilton is megszólalt, aki a versenyzés mellett hobbiszinten űzi az egyháztudós mesterséget is. Eredetileg a csatak buzeráns Sir Elton John nyavalygott egy sort, amiért a Vatikán „képmutató” az ügyben (elvileg a pápai állam milliókat fektetett a Rocketman című filmbe, amely az énekes életéről szól, és szerepel benne a „szerelmével” kötött buziházasság is), erre reagált Hamilton, aki azonnal az énekes segítségére sietett.

Szerinte tehát „elfogadhatatlan, hogy napjainkban előítélet vagy diszkrimináció érjen valakit azért, akit szeret, különösen Isten nevében, aki azt mondta, hogy szeressük egymást egyenlően.” Majd így folytatja: „hihetetlenül szomorú, hogy sokan most úgy érzik, választaniuk kell a hitük és valódi önmaguk között, és szeretném, ha a követőim tudnák, hogy mellettetek állok és támogatlak titeket, megérdemlitek a boldogságot. A szerelem az szerelem, ne hagyd, hogy ezt bárki máshogy mondja el neked.”

Meghajlunk Sir Lewis Hamilton határtalan tudása előtt, ahol a progresszió nevében mindenkit leiskoláz intelligenciájával és igazságérzetével. Hirtelen zavaromban nem is tudom, hogy az esze élesebb, vagy a versenyautója gyorsabb.

Hamilton bölcs gondolataival zárjuk a heti részt, a szokásos e-mail címre ([email protected]) továbbra is várom kedves olvasóink leveleit! Jövő vasárnap pedig folytatjuk a progresszív hírek felkutatását!

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »