Hamarosan befejeződik a füleki stadion belső felújítása

Hamarosan befejeződik a füleki stadion belső felújítása

A Közhasznú Szolgáltatások (VPS) telente rendszeresen az általa kezelt FTC Stadion belterének felújításával foglalkozik. Ezen a télen a tekepálya és az adminisztratív épület termeiben végeztek munkálatokat.

2023 végén és 2024 elején a VPS a tekepálya összes nyílászáróját ki tudta cserélni. Ehhez 5000 eurós támogatást kapott a megyei önkormányzattól. A cég 4000 euróval járult hozzá saját forrásaiból.

Hozzáfűzte továbbá, hogy a tél folyamán az irodákban is folytak munkálatok.

Hírdetés

„Teljesen felújítottuk az ISSF menedzseri irodát – kicseréltük a padlót, a konyhasarkot és ki is festettünk” – sorolta az igazgató, hozzátéve, hogy a mintegy 3000 euró értékű felújítást saját forrásból fizették.

Az igazgató szerint a most befejezett munkálatokkal lezárul a stadion belső tereinek többéves, fokozatos rekonstrukciója.

Az elmúlt években a VPS fokozatosan átépítette az irodákat, a folyosókat, a lépcsőházakat és az adminisztratív épület egyéb közös helyiségeit. A játékosok és az edző szállásegységeit ugyancsak teljesen felújította. Emellett az önkormányzat rekonstruáltatta a tornatermet, ezt szigetelték is, hogy megakadályozzák a nedvesség okozta további eróziót. A futballpályát új digitális öntözőrendszerrel látták el, és a sikeres projektnek köszönhetően felújították a hazai és a vendégöltözőket, új szanitereket és gyengélkedőt építettek.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »