"Halutt vagy, ezé' b@szva meg leszel!" – a cigányoknak nem tetszik, ha a tulaj riasztófegyverrel védi tőlük üzletét

Az alábbi videofelvétel a szabolcsi Tuzsér egyik vendéglőjében készült. Helyi informátorunk szerint a tulaj egy verekedést akart megakadályozni közbelépésével, aki a videó tanúsága szerint a rendbontó cigányokat egy riasztófegyverrel igyekszik kitessékelni a vendéglátóipari egységből, illetve annak segítségével próbálja megakadályozni, hogy a vadak rárontsanak.

A történet egyik pikantériája, hogy az esetet a kitessékelt öt cigány egyike vette fel és osztotta meg YouTube-csatornáján, "bizonyítékul", hogy a rasszista üzletvezető milyen csúnyán kiebrudalta ártatlan, békés személyüket, aki ráadásul még "le is lőtte őket". (A feltöltő YT-csatornáját nem linkeljük, az őket kipateroló tulaj ott kitakarás nélkül szerepel. Ne feledjük, jogaik csak a bűnözőknek vannak!)

Az integrált oktatás minden előnyéből részesülő észlény egyébként a "Tuzséri cigàny gyülölet balhéj" címet adta a videónak.

Hírdetés

Nagyon beszédes, hogy a cigók a rendőrséggel fenyegetőznek, de amikor szólnak a pultosok, hogy "már jönnek", akkor úgy elhúznak, mint a vadlibák. De – sajnos – az egész történet eléggé tipikus, csak a "göndör hajú pesti srácoknak" szolgálhat újdonsággal.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »