Halott gyermekével reklámozza webshopját a magát motivációs trénernek mondó szörnyeteg

Halott gyermekével reklámozza webshopját a magát motivációs trénernek mondó szörnyeteg

A szavakkal leírhatatlan jelenségre Tibi atya hívta fel a figyelmet a blogján, ebből szemezgettünk (a teljes írás itt olvasható):

Lippai Marianna az ÉLETKEdv brand motivációs trénere. Lippai Marianna lánya meghalt betegségben. Lippai Marianna ezek után fogta magát egy szép anyák napján, kiment a temetőbe, szelfizett egyet a sírral, motivációs bullshiteket írt a kép mellé huszonnégyezer lájkért, majd a végére odatette a webshopja linkjét, ahol lehet háromezer forintért ÉLETKEdv bögrét, kulcstartót és tollat vásárolni.

Barangoljunk egyet a webshopban!

Hírdetés

Hogy tehet valaki ilyet? Hogy sminkelheti ki magát, lőheti be a haját, szelfizhet betegekkel, fogyatékosokkal és a saját halott lányával, hogy előbb gyásszal és nyomorúsággal szántsa fel a legmélyebb emberi érzelmeket, majd bevesse ÉLETKEdves mörcsöndájsszal?

Azt gondoltam, hogy Szabó Péter annyira magasra tette az embertelenség lécét, hogy azt lehetetlen már megugrani, erre jön Lippai Marianna, és olyan könnyedén lép át felette, hogy az fel sem tűnik neki. Amióta létezik a civilizáció – törzsközösségtől a keresztény társadalmakig – mindenhol súlyos bűnnek számított volna a hullagyalázásnak ez a kapzsi, profitorientált formája.

Csak itt és most nem. Csak a fogyasztói társadalomban ér huszonnégyezer lájkot ez a beteges rémségek cirkusza.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »