Halálra ette magát élő adásban a népszerű streamer (VIDEÓ)

Halálra ette magát élő adásban a népszerű streamer (VIDEÓ)

Halálra ette magát élő adásban a népszerű streamer (VIDEÓ) Kulcsár Péter2024. 07. 27., szo – 08:07

Több mint tíz kilogrammnyi ételt próbált elfogyasztani.

Élő adás közben halt meg a 24 éves kínai Pan Xiaoting, aki az országban híres mukbang streamernek számít. Ennek az a lényege, hogy a videóban szereplő egyén nagy mennyiségű ételt próbál elfogyasztani.

Hírdetés

A közösségi hálón tíz órán át élőzött az influenszer: a live során különböző édes és sós finomságokat evett, süteményekből és tenger gyümölcseiből sem volt hiány az asztalon. A Daily Mail szerint a lakoma össztömege meghaladta a tíz kilogrammot.

A streamer kóros elhízásban szenvedett, és egyértelműen a túlevés szövődményeibe halt bele. Az elrendelt igazságügyi boncolás során kiderült, hogy a gyomra fokozatosan megtelt emésztetlen étellel, majd szétrepedt.

Chińska streamerka Pan Xiaoting zmarła na streamie.Prowadziła 10-godzinną transmisję, na której jak podają media, łącznie miała zjeść około 10 kg różnych potraw. Za przyczynę zgonu podaje się rozerwanie żołądka.Wyniki sekcji zwłok wskazały, że został zdeformowany, przez co… pic.twitter.com/V46MdqdULH— Venek (@Venek__) July 25, 2024

Mivel a mukbang videóformátum rendkívül népszerű, a szakértők arra figyelmeztetik az alkotókat, hogy ne vigyék túlzásba a fogyasztást, ellenkező esetben ugyanilyen szerencsétlenséget élhetnek át.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »