Halálos repülőbaleset történt Baranyában

Halálos repülőbaleset történt Baranyában

Lezuhant egy elektromos kisrepülő Pécs közelében, a Hír Televízió úgy értesült, hogy a gép két kört tett a levegőben, majd egy kukoricásba zuhant, a benne utazó két utas a helyszínen meghalt.

Hírdetés

„Délelőtt 10 óra körül szállt fel az az elektromos hajtású repülőgép, amely a levegőben ezután két kört tett meg, majd a második körnél – eddig ismeretlen okból – egyszer csak zuhanásba kezdett és a földbe csapódott – nyilatkozta a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, hozzátéve: a repülőgépen ketten utaztak, jelenlegi információink szerint két férfi, koruk megállapítása még folyamatban van, ahogyan a balesetnek az összes többi körülményeit is még vizsgálják kollégáim” – tájékoztatott Popovics Dejan.

A lezuhant jármű egy olyan cégnek a tulajdona volt, amely elektromos gyakorló kisrepülők  gyártásáról ismert. A két áldozat feltehetően gyakorlórepülésen vett éppen részt, amikor a tragédia bekövetkezett – számolt be munkatársunk a helyszínről. A Hír TV információi szerint a rendőrség mellett a katasztrófavédelem is vizsgálatot indít a tragédia kapcsán.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »