Halálos fenyegetést kapott a Magyarok Világszövetségének elnöke

A Magyarok Világszövetsége az alábbi közleménnyel fordul a nyilvánossághoz:

Egy magát Kovács István névre kiállított magyar személyi igazolvánnyal igazoló férfi bement a Magyarok Világszövetségének székházába és kihallgatást kért az MVSZ elnökétől, Patrubány Miklóstól mondván, hogy egy igen fontos intézményt képvisel.

Az MVSZ elnöke egy elnökségi tag társaságában hallgatta meg az idegent, aki pár mondat után rátért mondanivalójának lényegére: Felszólította Patrubány Miklóst, hogy mondjon le a Magyarok Világszövetsége elnöki tisztségéről. Amennyiben erre nem hajlandó – akkor meg fog halni. Majd szó szerint megismételte felszólítását és fenyegetését.

Az MVSZ elnöke ajtót mutatott neki.

Kovács István távozott, de még aznap levelet küldött, amelyben fenyegetően megismételte lemondató felszólítását. Ellenkező esetre két lehetőséget „ajánlott” fel.

Idézet a levélből:

„Az első, a gyors és viszonylag kevés szenvedéssel járó közúti baleset, amely néhány napig lefoglalja majd a sajtót, ismered a sztorit, az autó műszaki okok miatt kisodródott az útról, többször átpördült… de a kedvencem, az a menet közben elaludt a sofőr, majd áttért a szembejövő sávon, szabályosan közlekedő…”

Hírdetés

„A másodikon belüli második lehetőségedet nem szívesen részletezném, vannak gyógyíthatatlan, nagy szenvedésekkel járó betegségeink… ezekkel talán a Karácsony Szent Ünnepét is meg lehet érni, de minek…”

„Óra indul !”

Levele végén az alábbi linket közölte, amelyen akkor még saját fényképe is megjelent.

http://www.youtube.com/channel/UCSdDr1YI6I27pAdxFHS8_Vg

Kovács István 180-185 cm magas, fehér bőrű, barna hajú, szemüveget visel. E-mail címe: [email protected]

Miután a rendőrség ennyi adat birtokában sem találja Kovács Istvánt, a Magyarok Világszövetsége ezennel a nyilvánossághoz fordul.

MVSZ Sajtószolgálat – NIF


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »