Halálos fenyegetéseket kapott az egyik Forma–1-es pilóta

Halálos fenyegetéseket kapott az egyik Forma–1-es pilóta

Lando Norrist, a McLaren Forma-1-es pilótáját állandóan zaklatják.

Nagy népszerűségnek örvend Lando Norris a Forma–1-es rajongók körében, de vannak rosszakarói is a McLaren britjének. A korábban mentális problémáiról valló pilóta elárulta, rendszeresen kap halálos fenyegetéseket a közösségi médiában, ráadásul nemcsak őt, hanem párját is kipécézték – írja a vezess.hu.

Hírdetés

“Ha a kezdetekkor, 2019-ben láttam volna őket, nagyobb hatással lett volna rám, de mára megérthettem, mikor nevethetek ezeken. Nem a halálos fenyegetéseken, hanem a hülye kommenteken, melyeket figyelemfelkeltés miatt írnak az emberek” – mondta Norris, egyfajta magyarázatot is adva arra, szerinte mi állhat a hozzászólások hátterében.

“Versenyezni szeretnék, beutazni a világot, új emberekkel találkozni és élményeket szerezni. Ők pedig arra használják az életüket, hogy egy számítógép előtt ülve a hálószobájukban megpróbáljanak tönkretenni, bántani, idegesíteni másokat.”

Norrist láthatóan nem is aggasztja az, amit ő kap, ám a barátnője felé érkező gyűlölethullám számára is új. “Rettenetes, mennyi olyan oldal van a közösségi médiában, melyet Luisinha utálata miatt hoztak létre. Nem könnyű ez neki. A viszonylag normális életében hirtelen rengeteg követője lett, szóval óvatosabbnak kell lennie, mit tesz és mond.”


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »